[]

Bu kaçıncı dereceden eziklik?

Selamlar,

Yaklaşık 6 - 7 aydır flörtlerde performans kaygısı yaşıyorum (öyle değil). Yani sıkıcı, boş biriymişim, kimse benle uuzn süre ilgilenmezmiş gibi geliyor. Çok bakımlı, alımlı falan bir kadın değilim ama dikkat çekiciyim. Flört edenim eksik olmuyor ama hiçbiri bir iki haftayı geçmiyor. Beni biraz Tanımaya başladıklarında benden sıkıldıklarını, ilgilerinin kolayca kaybolduğunu hissediyorum. Ki bu adamlar yani öyle çok da ayılıp bayıldığım tipler değil. Öyle zamanlar oluyor ki, adam bana ilgi göstermeye devam etse ben gerisini getiremeyeceğim çok büyük ihtimalle.

Bu kadarla kalsa iyi, ben bu insanlara bir de hırslanıyorum. "Beni nasıl beğenmezsin ya, kimsin sen?" kafalarına giriyorum. Bu da olayı atlatmama engel oluyor. Takıntılı halde mevzu bahis kişilerin dikkatini çekmeye uğraştığımı görüyorum. Bu da hali hazırda yerle yeksan olan özgüvenimi iyice sıfırlıyor.

Bu durumdan ciddi anlamda sıkıldım. Ne yapayım, bir süre kapatayım mı kendimi dışa?

Teşekkürler.

 
Bir süre kapatın.


  • veritaslibertas  (16.12.19 23:01:06) 
Ilginizi karsi taraf uzerinde tutun, yani disari ciktiginizda anlattiklarini buyuk bir dikkatle dinleyin, bol bol sorular sorun, ilginizi onun uzerinde tuttukca rahatlayip an'a geri donersiniz, sizin sorununuz kendinize fazla odaklanmak bence, o zaman da kasiyorsunuz


  • songforsomeone  (16.12.19 23:06:11) 
Bahsettiklerin, yani hirs yapmam vs dogal tepkiler. Bir anorallik yok sende.

Kendini bir sure kapatmak hicbir seye faydasi olmayan gereksiz bir hareket. Bir sure kapanip acilinca ne degisecek?

Gonlu yokmus gibi bir tavir sergiliyesundur belki, adamlar da ugrasmiyordur.
  • stavro  (16.12.19 23:43:57) 
Bir de eziklik derken, milleti ne sanıyorsun allahaskina? Kimse "asmis" falan degil. Kimse boyle durumlarda hic hirslanmayacak kadar erdemli falan degil.


  • stavro  (16.12.19 23:47:28) 
İyi niyetinden şüphe etmesem, ya da ilginin yalnızca bana yöneldiğinden emin olsam güzel yürürüm ben de. Kapatmam kendimi.


  • epistemic_regress  (16.12.19 23:51:03) 
Begenilmedigi icin hirslanmak nedir ya? Kimse kimseyi begenmek zorunda degil. Once bunu kabullenmelisiniz bence.


  • nax  (17.12.19 00:42:46) 
Valla eski kafalı bir cevap olacak belki ama yelkenleri hızlı suya indiriyor olabilir misiniz? Derler ki, erkekler biraz mücadele etmek ister, öyle hemen kazanınca ilgilerini kaybederler. Ben bu görüşe göre yaşamadım hiç hayatımı ama kabul etmeliyim ki doğruluk payı var biraz.

Teyze gibi cevap verdim ama duyuruyu okuyunca bu geldi aklıma:)
  • fengari  (19.12.19 03:09:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.