[]

açılır kapanır çalışma masası

merhaba
şunlardan
(git: www.ikea.com.tr)
ikea'dan başka yerde de göremedim, kullanışlı mı sizce?

 
ayaklarını uzatamayacağın için çok rahatsız gözüküyor. ayrıca masa kısmı çok dar. bunun 4te bir fiyatına çok güzel masalar bulursun.


  • jelly bear  (14.12.19 22:59:45) 
ya evet, o kısmı düşünmedim, yerim de çok dar olduğu için mantıklı gelmişti.


  • not dark yet  (14.12.19 23:03:03) 
aynı genişlikte altı boş masa al ya da yaptır daha iyi.


  • jelly bear  (14.12.19 23:07:39) 
ikea masalarını imkanınız varsa gidip mağzada görerek alın. ne kadar masif fln dese bile internette gördüğünüz gibi olmayabiliyorlar. bende bir masa beğendim. başka bir masa alıp çıktım mağazadan. daha küçük alacaktım şimdi bu aldığımın boyutu ucu ucuna yetiyor bana.

şunu aldım www.ikea.com.tr

birde genel görüşüm ikeada genelde pahalı ürünler fiyat performans açısından kötü oluyor. ucuz ürünler daha iyi çıkabiliyor.

edit: yemek masalarınıda inceleyin. masifini alırsanız şu modelde sağlam mutfakta kullanıyoruz. beyazı masif değil daha dandik. www.ikea.com.tr
  • morcivert  (14.12.19 23:14:49 ~ 23:19:20) 
Kısaca: evin küçük ve çalışma masasında uzun saatler geçirmeyeceksen bu modeller ideal (dolap olarak da kullanırsın). Antika çalışma masası diye arasan ikinci el bulursun ama onlar da ucuz olmaz. Biraz tarz meselesi. Modeli güzel, şık. Paran varsa alabilirsin bence.


  • prole  (14.12.19 23:22:38) 
çok üşeniyorum ama doğru. güzel seçimler yapmışsınız. yemek masasıyla bir tür raf ünitesi de belki kombine edilebilir... bakayım.


  • not dark yet  (14.12.19 23:23:08) 
@prole yani aslında zorlayarak alacağım bir şey ve rahatlık önemli. dediğin gibi antikacılarda var bu tarz şeyler ama onlar da benim aşırı minimalist evimde çok kötü duracaklardır.


  • not dark yet  (14.12.19 23:25:57) 
@not dark yet: O zaman hiç düşünme bile. IKEA'da eşşek kadar masa ve yanına yardımcı çekmeceli dolap düşünüyorum, 1000 lira toplam. İşini görecek çekmeceli ufak bir masayı bunun 1/3'ü fiyata bulursun. IKEA'da bir seçenek ama Koçtaş, Bauhaus, internet, Sahibinden.com, ikinci elciler var, bakabilirsin buralara.


  • prole  (14.12.19 23:30:02) 
@not dark yet: bence üşenmeyin gidin bakın. seçtiğiniz ürünü görmüştüm masa alırken o açılır kısmı bana çok dandik gelmişti. birde 1700 TL hemde. ikea da o antikacılardaki eski açılan masalar gibi bir kalite beklemeyin. fiyatına göre iyi değil o masa. ankaradaysanız sitelerde güzel ürünler bulabilirsiniz.bu tarza yakın ürünler görmüştüm.


  • morcivert  (14.12.19 23:43:49 ~ 23:44:53) 
@morcivert istanbul'dayım da iyi ki söylediniz ben yine bir saçmalık yapıp almaya karar verebilirdim. tamamen caydım şu anda.


  • not dark yet  (15.12.19 00:42:12) 
uzun sureli kullanim icin rahat degil, ayaklarinin icine girecegi altinin bos olmasi lazim.

bu model otel odalarinda kisa bir seyler yazmak icin tasarlanmis gibi

uzun saatler calisacaksan tavsiye etmem
  • exlibris  (15.12.19 01:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.