[]

En iyi kredi kartı tavsiyeniz? Uçuş mili ve Lounge kullanımı için.

Alacağım kredi kartına karar vermeye çalışıyorum, ve ilgilenenlerin de bileceği gibi her bankanın en az 7-8 çeşit kredi kartı var, hepsinin avantajları ayrı.

Benim önceliklerim:

1. Çok sık yurtdışı uçuşu yapıyorum, uçuş mili biriktirmek.
2. Havaalanlarında bekleme yaptığım çok oluyor, Lounge hizmetleri.
3. Yurtdışında yaşıyorum, Almanya, Ingiltere ya da Irlanda'da ATM'sini kullanabilmek ya da döviz alışverişlerinde komisyonda avantajlı olması.

Bunun dışında kendi fikriniz olan kredi kartı önerilerine de açığım tabii.
Teşekkürler,

 
Yapı Kredi'den Adios aldım, mil bile kazandırmıyormuş meğer. Garanti Miles&Smiles Platinum ideal gibi duruyor, ona geçeceğim şahsen.


  • duseyazar  (14.12.19 01:21:20) 
yalnızca 3. önceliğinizin Almanya ve İngiltere ayağı için cevap : Cepteteb hesap kartı ile ücretsiz para çekimi yapabilirsiniz.


  • tss  (14.12.19 01:24:55) 
Thy için konuşursak senelerdir garanti bankası ile olan ortaklık değişti ve qnbfinansbank ile çalışmaya başladılar.mil programlarını incelemek lazım.
Lounge hizmetleri eskiden çok yaygındı,hatta yapı kredinin efsane bir lounge bölümü vardı ama son 3-4 senede bu hizmetleri çok zayıflattılar,loungelar kapandı filan.yeni havaalanı için durumu çok bilmiyorum ,alana gidip,birde uçağa kadar ulaşmak fazlasıyla vakit alıyor ,kalan az vaktide lavaboda vape ile geçirip koşarak uçağa gidiyorum.aktarma dışında lounge çok işe yaramıyor gibi.
Yurtdışı için ben ykb kullanıyorum çünkü en çok bulunduğum ülkelerde unicredit bankaları var.bunlarda masraf,komisyon olmuyor,atm sayıları oldukça yüksek.
  • duptıs  (14.12.19 01:46:54 ~ 02:00:40) 
Yapikredi crystal card kullaniyorum bu kadar efsane bir kredi kartı olamaz. İnternetten baavuramazsin şubeye gitmen lazım. Verme koşulları biraz kastırıyor fakat bana yıllık aidatsız verdiler. Bankada para is güç bakıyorlar
Neyse özelliklerine geceyim tüm yeme içme her seyden yurt dişi dahil yüzde 5 indirim. Anlaşmalı yerlerden yüzde 20. Her ay bir sektörde yüzde on indirim teknoloji vs. Yurt dışında 500 tl üzeri 15 lira bonus. İstanbul lounge yüzde 50 indirimli. Daha bir sürü şey var aklıma gelmeyen.

  • monkey  (14.12.19 04:42:51) 
Teşekkürler arkadaşlar,

@duseyazar: evet onu da inceledim, değerlendireceğim.
@tss: Tavsiye için teşekkürler, bunu duymuştum. Yani Türkiye'de bir TEB hesabım var ve Almanya - İngiltere'deki bir bankanın bankamatiğini para yatırmak ve çekmek için kullanabiliyorum, doğru mu?
@duptıs: Evet şimdi düşündüm de bana stanbul'da değil yurtdışı havaalanlarındaki lounge'ları kulanacak kart lazım. Altta monkey de YKB demiş, onu değerlendireceğim galiba.
@monkey: Evet epey bir inceledim YKB kartı avantajlı bir şeye benziyor. Eğer bana da aidatsız verme taahhüdünde bulunurlarsa buna geçeceğim. Tek alternatif, yurtdışında maaşımın yattığı bankadan daha iyi bir kart teklifi alma ihtimalimin olması - ki yine de bir Türkiye kredi kartım olsun istiyorum. Çok sağ ol öneri ve bilgiler için.
  • necati hakan erdogan  (14.12.19 13:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.