[]

psp onerisi

merhabalar,

serviste 2 saatim geciyor. her zaman da kitap okuyamiyorum. bu sebeple psp alayim diyorum. eskiden ben de 2004 serisi vardi. sonra n'oldu neler cikti bir fikrim yok.

bu sebeple bana en guzelinden psp modeli onerir misiniz? jailbreak olaylarina giricem bunu da goz onunde bulundurursunuz, belki hepsine jb yapilmiyordur.

 
Psp bayağı eskidi, yeni oyun falan da çıkmıyor artık. Onun yerine ikinci el bi Nintendo Switch alabilirsiniz. Adamlar Witcher 3 falan bile çıkardı. Aklınızda bulunsun diye söyleyeyim dedim.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (03.12.19 05:17:03) 
Nintendo switch +111. Çılgın güzel alet, metroda metrobüste vazgeçilmezim oldu.


  • duseyazar  (03.12.19 05:50:31) 
switch cok da iyi bir alternatif fakat sizce de biraz pahali degil mi? :D


  • seksli harf  (03.12.19 06:29:43) 
vitaya bak başkan switch pahalı


  • monkey  (03.12.19 06:48:14) 
www.youtube.com

bu kanalı takip edebilirsin.
  • qobel  (03.12.19 11:25:47) 
psp fat 1000,2000 ve 3000 modeli kırılabiliyor diye biliyorum.

ek olarak, android telefonlarda psp emulator var masraf yapmak istemezseniz. iso dosyasını gösterip psp oyunlarının tamamını oynayabilirsiniz. kontroller psp'ye kıyasla iyi değil tabi ekrandan olduğundan.
  • givemesomesubstance  (03.12.19 11:28:20) 
son çıkan oyunları oynayayım derseniz switch ya da switch lite. switch baya büyük yalnız, otobüste falan nasıl olur bilemiyorum. baya tablet modunda. switch lite daha mobil.

jailbreak olayına girmek zor bunlarla, switch lite için cfw yok zaten. cfw yapılan switch bulabilirsin ama araman lazım. çoğu online banlı cfw yapılmış switchlerin. cfw yapılabilir ama yapılmamış switch bulmak en mantıklısı. yalnız bulmak biraz uğraştırabilir.

cfw'siz switch için oyunlar çok pahalı. hatta 1 switch oyunu psp'nin kendinden daha pahalı. :) bu en büyük eksi. cihazın kendi de psp'nin 10 katı fiyatında zaten.

ben yerinizde olsam new nintendo 3ds xl alır, cfw yapar devam ederdim. acele etmezseniz sahibindene düşüyor arada iyi fiyatlı cihazlar. aralarındaki en iyi kütüphaneye sahip cihaz bu. cfw yaparsanız ps1 oyunlarını da oynayabiliyorsunuz emulatörle.

psp ise bunların arasındaki en ucuz opsiyon. 150-200 tl aralığında temiz cihazlar bulunuyor.oyunları artık retro biraz ama hala çok iyi zaman geçiriliyor. 1004 ve 2002 cfw için gayet uygun cihazlar. problemsiz yapılır.

bahsettiğim tüm cihazlara sahibim ama en çok switch oynuyorum bu ara tv'ye bağlı.

özetle, 500-1000 tl arası ayırabilirim derseniz new 3ds xl.
200 den yukarı çıkamam derseniz psp alın geçin. ikisinin de zibilyon tane oyunu, emulatörü vs var ve cfw işlemi tüm modeller için sorunsuz.
  • ehti  (03.12.19 12:34:46 ~ 12:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.