[]

Gümüş suyu kullanmış olan var mıdır?

Başlıkta sorduğum üzere, herhangi bir hastalığın tedavisi için gümüş suyu kullanmış olan var ise birkaç sorum var. Yazarsanız çok mutlu olurum.




 
Sorunuza tam cevap olmiycak ama instagramda pinoeatshealthy diye bir hesap var ilk ordan duymustum gümüs suyunu gonderilerinde geriye giderseniz bulabilirsiniz belki, kendisi tavsiye ediyordu.


  • carmenta  (28.11.19 23:04:53) 
ben kullanmadım ama ateş düşürücü olarak kendine ve çocuklarına kullanan arkadaşım var. sadece ateş düşürmesi gerektiği zaman (örn çocuğun atesi 39+ ise ve çocuk halsizleşmişse) günde 3-4 kez dil altında tutacak şekilde 1er kaşık veriyordu yalnış hatırlamıyorsam. kutusunda da yazıyordu nasıl kullanılması gerektiği. normal zamanlarda kullanmıyordu.


  • taurina  (28.11.19 23:19:54) 
tr deki firmalara güvenmiyorum ve ona rağmen sivilcelerim için bundan 2 yıl kdr önce kullanmıştım. ama 15 gün içinde bıraktım. etkisi placevbo mu var mı bilmiyorum ama şuan etkisini hatırlamıyorum. tabi marka çok önemli.


  • mobydick  (28.11.19 23:44:40) 
Yararı yok, zararları biliniyor. Metal alıyorsunuz vücudunuza. Antibakteriyel özelliği olduğu için geçmişte antibiyotikler keşfedilmeden kullanılmış. İçimdeki mikroplar ölüyor diye gümüş içmek çamaşır suyu veya kolonya içmekle aynı şey. Hepsi bakteri öldürür mesele oysa. Çamaşır suyu kolonya anlık zarar verir hemen, Metal birikimi beyinde epilepsiye kadar gider 20 yıl sonra fark edersin. Tıpta antibiyotik olmayan koşulda, sadece az dozda vücut dış yüzeyine sürülen kullanımı harici kullanımı yok. Yanıkta manıkta anca.


  • glutamin  (28.11.19 23:44:46 ~ 23:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.