[]

Web sitesi Domain + Hosting yeterli mi?

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce aşağıdaki soruyu sormuştum. Basit bir kahvaltı ağırlıklı restoran için adres bilgisi, ürün görselleri, bir kaç yazı ve resimden oluşan bir site yapacağım. Wordpress de karar kıldım.

Ekran görüntüsündeki hostin + domaini alsam başka bir şeye ihtiyacım yok herhalde. Daha ucuz ve daha pahalı paketler de var, neye göre karar vermem lazım? Wordpress kurulumunu kendim yapabilirim. Tema ayarlayıp yoluma devam edeceğim. Wordpress kurmam için windows hostinge sahip makine olması gerekiyormuş sanırsam.

Yanlış düşündüğüm nokta var mı acaba? Yoksa ödemeyi yapacağım : )

Teşekkürler şimdiden,

(bkz: https://www.eksiduyuru.com/duyuru/1391757/basit-web-sitesi-ihtiyaclar-nelerdir)

 
ben direkt godaddy kullanıyordum orada wordpress sitesi olarak kurma seçeneği var en az uğraşla hallediyorlar eğer almadıysanız daha oraya da bakın derim ve sürekli indirimleri var 5-10tlye domainler falan. godaddy indirim kuponu diye aratın internette.


  • isvicre rakisi  (26.11.19 12:58:13) 
wordpress için windows olmaması gerekiyor diye biliyorum.


  • liberal  (26.11.19 13:31:14) 
Abi yeterli de çok pahalı alıyorsun. Guzel.net.tr gir, en ucuz domain ve hostingi seç, wordpress kurulu teslim etsinler 5dkde.


  • mg3929  (26.11.19 15:37:22) 
hosting içinde ssl olsa fena olmazdı. ssl sonradan sıkıntı yaratacak sana.

bir ikinci 500mb hosting alan yetmeyebilir bence.

son olarak windows değil linux hosting alacaksın wordpress için.
  • jugador  (26.11.19 16:10:54) 
Daha once d eyazmistim ama godaddy wordpress paketleri oldukca iyi. Bir kac guzel eklenti de hediye ediyorlar. En onemlisi pakwtlerine ssl sertifikasi da dahil.

Bir de godaddynin musteri servisini iyi buluyorum. Bunlar oldukca onemli cunku sorun yasadiginizda aninda cozum bulmalari lazim. Turkiye cozemeyince hemen globale aktarsilar vb.
  • anten  (26.11.19 21:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.