[]

Dikey elektrikli süpürgeler kullanışlı mı

200 lira verilir mi bide? 1 litrelik haznesi var yıka tak yıka tak çok mu kullanışsız olur? Bir de varsa şunu al memnunum dediğiniz onu da alırız bir dal.




 
www.trendyol.com
bende şundan var. hediye gelmişti. uzunca bir süre büyük süpürgeyi açmadım bile, bunu kullandım. çok pratik oluyor yani bence kedi köpek vs yoksa genel temizlik için gayet yeterli. haznesi yıkanmıyor ya da ben bilmiyorum, hiç yıkamadım. 2+1 evin tamamını süpürebiliyorum.

  • elorelia  (16.11.19 11:38:33) 
Bilâkis çok kullanışlı geliyor bana. Bende fakir marka var hepa filtresi olan bir.modeldi


  • all girls dream  (16.11.19 11:42:40) 
Ben tercih etmem cunku normal boyuttaki makinenin borusunu cikarip yakin mesfedeki kiri tozu vakumlayabilme esnekligini seviyorum. hic kullanmadim ama o dikey supurgelerin hicbir artisi yok bence. kullanislilik icin normal supurge, portatiflik icinse ufak sarjli supurge.


  • hot potato  (16.11.19 11:43:12) 
ogrenciyim diye ailem bana bunlardan almisti, yetmiyor. cekmiyor ki dogru duzgun. ayni yeri uc defa supuruyorum. hemen de doluyor haznesi. tavsiye etmiyorum.


  • batlegolas  (16.11.19 12:14:39) 
Bütçe varsa indirim takip edip büyüğünün alınması taraftarıyım ben de. Gerçekten çok çabuk doluyorlar ve temizlik gücü çok iyi değil.


  • amugochi  (16.11.19 12:28:44) 
Evet, kullanisli. Cekim gucu dusuk olmayacak tabi. Gidip dyson'a binlerce lira bayilinmaz ama 200 lirayla da sinirlandirilmamali.

Arnica tria pro'yu oneririm. Guclu ve ucuz.
  • la.luna  (16.11.19 13:06:23) 
arnica almıştık 1 yılda dağıldı. çekme gücü pek iyi değildi. yerli marka fantom var annemler 5 senedir kullanıyorlar memnunlar sorun çıkarmadı.


  • morcivert  (16.11.19 13:59:20) 
Arnica almıştım, hiç memnun değilim. Taşınacak olmasam hemen normal bir süpürge alırım.


  • sopiro  (16.11.19 14:10:55) 
@morcivert, Fantom milattan once'de kaldi. Arnica ile kiyaslamak dogru olmaz. Sanssizlik diyelim sizdekine.


  • la.luna  (16.11.19 14:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.