[]

yasak elma

hiç bilmiyorum, afişine baktım sadece komedi gibi de durmuyor, aşk-ı memnu gibi bir dizi mi?

her gün en beğenilenlere entry sokacak kadar mı iyi bir dizi? hatta bugün de diziye laf edenlere laf eden entry en beğenilenlere girmiş.

son dönemlerde tv dizileri boktan olunca (internet dizilerini ayrı tutuyorum) ne kadar iyi olabilir lan diyorum?

izleyen var mı, çok mu güzel, konu nedir, komedi mi, yasak aşk mı? ezel mi aşk-ı memnu mu yoksa leyla ile mecnun mu?

 
En başından beri olmasa da uzun zamandır düzenli olarak izliyorum. Aşk falan değil de düpedüz entrika dizisi. Herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor, eskiden düşman olanlar yeni bir düşman çıkınca birlik olup onu alt etmeye çalışıyor. Ama bunu çok güzel bir şekilde sunuyorlar. Oyuncu kadrosu da iyi ve son zamanların en kaliteli dizilerinden. Şöyle diyeyim uzun zamandır televizyon izlemeyen ben TV'de sadece bunu izliyorum


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (16.11.19 00:53:47) 
ben bu diziyi reklamlarından takip ediyordum. sonra sözlükte bu kadar olay olunca açığ izleyeyim dedim. 23 bölüm filan izledim. 23 bölümde bi bok olmuyor. sürekli a kişisi b kişisine bişey yapıyor sonra o b kişisi bu işin içinden sıyrılıyor, sonra tam tersi vs vs. bir de yan karakterlerin bayık aşkı var ve zerre ilgi çekici değil.

açıkçası başroldeki yıldız karakteri diziyi götürüyor. hem komik hem salak hem sinsi. her yol var kızda. bir de şevval samın kardeşi var caner, ne çok kötü ne çok iyi, geçekçi bi karakter ve esprileri komik. malefiz gibi geldi lanetledi filan diyor mesela aklıma gelmedi daha komik bir lafı. yani kötünün tam kötü olduğu, iyinin sıkıcı derecede iyi olduğu karakterler de var gerçek insanlar gibi karakterler de var. bu açıdan başarılı bence.

ama artık sıkmaya başladı beni. yeni bölümleri de az çok bildiğim için şu an 20li bölümlerden 50li bölümlere atlasam mı acaba diye düşünmüyor değilim.
  • elorelia  (16.11.19 10:28:53) 
evde izlendiği için arada denk geliyorum. hiçbir ayırt edici özelliğini göremedim, gayet sıkıcı boktan standart bir türk dizisi. oturup bir bölümü baştan aşağı izlemeye katiyen tahammül edemem.


  • rotten head  (16.11.19 17:38:58 ~ 18:33:29) 
Çok yeriliyor bu dizi. Ama ben izliyorum ve içinde silah, fiziksel şiddet, böğürme olmayan belki de tek TV dizisi.


  • pro9it9is9  (16.11.19 18:55:49) 
Ben komik buluyorum bu diziyi.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (16.11.19 19:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.