[]

Mavi Ciltli Tez Basım Süresi

Merhaba.

Tez yazanlardan hatırlayan varsa mavi ciltli tezleri ne kadar sürede teslim ediyor ozalitçiler? Sabah göndersem akşama alma imkanı var mı?

Biraz sıkıştım; bu Cuma teslim edeceğim, ozalite ancak Çarşamba gibi verebileceğim sanırım da yusuf yusufum şu anda.

 
zorlasan adamları çıkar hocam çok sıkışık değillerse bir de


  • avatar is back  (07.11.19 23:58:51) 
Ben tesadüf gittiğimde tezi basan kişi de oradaydı. Sabah saat 9 gibi verip 15 civarinda almıştım. Arkadaslarimda şaşırmıştı.


  • durgunfoton  (08.11.19 00:41:36) 
Ben kapağı önceden yaptırmıştım, sayfa sayısı yaklaşık belliydi, son teslim günü gidip çıktıyı aldım içine yapıştırdılar böylece o gün 40dkda hallolmuş oldu. Kapak günü ama 4 saat kırtasiyede bekledim.


  • kullanıcıadımbuolsun  (08.11.19 01:51:33) 
kasımda olduğumuz için çok yoğun olacaklarını sanmıyorum, insanlar genelde tezlerini haziranda veriyor çünkü, ara dönemde bitiren az oluyor. bir de lokasyona da bağlı tabi, mesela beşiktaş'taki ozalitçiler daha ucuz oluyor genelde, o yüzden itü ytü bahçeşehir vs çevrede ne kadar üni varsa oraya gidiyor-du ben yüksek yaparken. ama itü tarafında da golden mert var artık ve gördüğüm kadarıyla fiyatları da uygun, en azından tee uzaklara gitmeyi gerektirecek kadar yüksek değil, o yüzden beşiktaş'a kadar gideceğime orayı tercih ederim sanırım. tabi tezimi bitirebilirsem (-_-) ha bjk de uzak değil de ben üşeniyom -bi de yaşlılık :( -


  • pasp  (08.11.19 09:11:21) 
Hocam mavi kapak için kalıp gibi bir şey yapıyorlardı. Zorlarsan 5-6 saate yaparlar. Ama biraz yoğun olurlarsa bir gün sonra al diyorlar. Herkes bu kalıbı yapmıyor. Bizim üniversitede 10 tane fotokopici var 1 tanesi o kapak işini yapıyordu hepsi de ona yaptırıyordu.

Ben kapak işini yapan adama gittiğimde en erken yarın alırsın dedi, yan tarafa gittim zorladım falan akşama hazırlarız dedi. Kapağı da ilk sorduğum yerdeki adama yaptırdılar. Yani biraz zorlarsan aynı gün kapağı alırsın diye düşünüyorum.
  • kraldan cok kralci  (08.11.19 10:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.