[]

Araç muayene randevusu

Daha önce hiç muayene ye gitmedim o yüzden süreçleri bilmiyorum. Tuvturkten online randevu alınıyormuş sanırım yapmaya çalıştım 35 TL ücret istedi randevu almak ücretli midir? Arabanın daha önceden trafik ve vergi borcu var bu sorun teşkil eder mi? Muayene geçerlilik süresi 1 hafta geçti sorun yaşar miyim?




 
35 TL olayını bilmiyorum da araca ait herhangi bir ceza varsa muayeneye giremiyorsun.


  • angelus  (07.11.19 10:33:09) 
Gitmeden para vermiyorsun, bütün parayı orada veriyorsun, bu 35TL dolandırıcılar diye biliyorum.


  • liberal  (07.11.19 10:34:41) 
1- randevu ücretsiz.

2- 35 tl başka bir ücret içindir randevu almak ücretsiz.

3- trafik ve vergi borcu varsa muayene yapılmaz.

4- trafik çevirmezse bir sıkıntı olmaz. ceza bedeli yansır 5-10 tl o kadar.
  • jugador  (07.11.19 10:37:10) 
vay anasını avradını sayın seyirciler.

google'da "araç muayene" diye aratıp çıkan ilk sonuç dolandırıcı sayfası. vay vay vay daha neler görecez olum. demek bu seo mudur ne halttır onu iyi yaparsan dolandırıcı sayfasını bile asıl sayfanın üstünde en üstte çıkarabiliyorsun ha. vay vay vay ulan. ağzım açık kaldım yemin ederim.

muayene ücretsiz, ilk çıkan sayfa dolandırıcı, onun altındaki tuvturk.com.tr uzantılı sayfa gerçek. oradan randevu alıyorsunuz, beş kuruş da ödemiyorsunuz.

vergi, ceza, sigorta borcunuz olmaması gerekiyor. ayrıca egzoz muayenenizin de araç muayenesinden önce yapılmış olması gerekiyor. muayene istasyonunda onu da yapıyorlar ama telaşa gelmesin derseniz dışarıda yaptırıp gidebilirsiniz. zira orada egzozdan geçirmezlerse normal muayeneden de ağır kusur alırsınız. benim tavsiyem egzozu dışarıda yaptırıp gidin.

yakalanmadığınız sürece muayene tarihinin geçmesi sorun olmaz. yakalanırsanız ceza yersiniz. onun dışında geciktiğini süre kadar muayene ücretine gecikme zammı ödersiniz. ne kadar ödeyeceğiniz randevu sayfasında yazar.
  • kibritsuyu  (07.11.19 10:49:12 ~ 10:49:38) 
bir sürü kapkaç site var dikkat et. gitmeden para ödenmiyor. araç muayinesi 279 egzoz 65 hepsi peşin ve elden nakit ödeniyor.


  • mikahakkinen  (07.11.19 11:12:22) 
bazı aracılar var internette tüvtürk'te bedava olan randevuyu belli ücret karşılığı sizin adınıza alıyorlar. geçenlerde yine duyurudan biri sormuştu fakat o çoktan ücreti ödemiş. buradan aldığı cevaplardan sonra siteyle iletişime geçmiş iade etmişler parasını. dediğine göre müşteri hizmetleri çok iyiymiş adsfdghfg

dolandırıcı demek ne kadar doğru bilmiyorum. adblock'tan falan mıdır bilmem @kibritsuyu'nun dediği gibi "araç muayene" araması yapınca ilk sayfa son sıra hariç tamamen tuvturk'un kendi sitesi çıkıyor bende. son sıradaki site ise şu: aracmuayene-randevu.web.tr şimdi tuvturk'ten randevu almak için tüm sürecin yazılı hallerinin yanında videolarla, infografiklerle gösterildiği kendi sitesine girmek yerine şu isimdeki bi siteyi kullanmak yoldan geçen adama banka kartını verip şifreyi söylemekten farklı değil. ikisini de yapmamalıyız. internet okur-yazarlığı falan filan...

vergi borcu ve gecikme için verilen cevaplar+1
  • hadsafhada  (07.11.19 11:14:06) 
herkes olması gerekeni yazmış. ben sadece hatırlatma için yazayım.
kredi kartı ile ödeme yok.
muayeneye gittiğinde yanında nakit olması lazım. yoksa benim gibi dağın başında bankamatik ararsın.
  • scudman1  (07.11.19 11:23:27) 
ilk yakalandığında ceza kesip 1 hafta süre veriyorlar. ikincide aracı bağlıyorlar.


  • orpheus  (07.11.19 15:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.