[]

İnstagram gizli profilleri gösteren şey

Az önce bi android uygulaması duydum ve sırf denemek için android olan arkadaşı arayıp bi deney yaptım. Uygulama ciddi ciddi gizli profilleri gösteriyor. Fotoları, takip ettiklerini, edenleri, hikayeleri falan. 3 kişi üzerinde denedim ve o 3 kişiyi de gösterdi.

Nasıl yapmışlar la bunu? Açık mı varmış? siteyi mi kırmışlar napmışlar nasıl becermişler bu işi?


 
Hangi uygulama?


  • influx  (05.11.19 21:28:49) 
Sazan.avi?


  • pisekar v2  (05.11.19 21:33:08) 
Yok be sazanlık değil. Ghosty programının adı, Android için varmış sadece. İnanmadım ekşi'ye yazdım, biri başık açmış hatta :D

eksisozluk.com
  • eazy  (05.11.19 21:40:50) 
benim bildiğim bi tek şey profil fotosunun büyük halini görme


  • nahtoderfahrung  (05.11.19 21:40:55) 
tam bir içine malware koyup telefonun iliğini kemiğini sömürme uygulamasıymış, yazılımcı olsam ellerim ovuş ovuş olurdu.

dur hemen gideyim de instagram'a şikayet edeyim...
  • Bruce  (05.11.19 21:43:50) 
@bruce

etmeseydin keşke iyi oluyordu dsjoısda günde 3 tane bakma şeyi koymuşlar. Öyle haldır huldur kullanamıyorduk zaten :D
  • eazy  (05.11.19 21:45:29) 
bu uygulamayı yükleyenlerden veri çekiyor olabilir. aklıma bi o geldi.


  • jelly bear  (05.11.19 21:54:27) 
Programı kullanan ortak arkadaş üzerinden veri çekiyorlardır. Yani o programı kullandığın için takip ettiğin herkesin verisini elde etti o programcı, yarın öbür gün başkası yükleyince senin profilin üzerinden diğerlerini de gösterecekler. Bu yüzden Apple onaylamamıştır, sadece Android'de vardır. Ama yaptığınız etik bir şey değil, beni takip eden biri böyle bir program kullandığını söylese engellerdim.


  • plutongezegendegilmi  (06.11.19 00:10:48) 
araya kaynak yapıp bişey sormak istiyorum: karşı tarafa bilgi gitmiyor mu peki, eazy senin profiline baktı şeklinde.


  • izole  (06.11.19 00:59:30) 
Kendi hesabımla girmedim uygulamaya, fake hesap açıp onunla giriş yaptım. Kendime ve takipçilerime .bnelik yapmadım :D

@izole
Fake hesapla arkadaşımın kapalı hesabını görebildim. Ona herhangi bir bildirim falan gelmedi.
  • eazy  (06.11.19 01:07:32) 
bi ara wifi şifresini girme vardı onun gibi. bu programı x kişisi gizli hesap olsun. y kişisi x kişisinde ekli ve bu uygulama ondan yüklü olsun ya da x kişisinde yüklü olsa da olur.
biz z kişi olarak bu uygulamayı yüklersek, ortak uygulamayı kullanan x ya da y'den verileri alıp bizim görmemizi sağlıyor.

  • turbo sadık  (06.11.19 11:10:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.