[]

bir işletme kuracaksınız.orjinal bir fikir olmalı.

müşkülpesent bi hocamız var.ders pazarlama ilkeleri. dönemlik bir grup ödevi verdi.geçmek için yapmamız gerekiyor.sizin fikirlerinizi almak istedim.marjinal veyahut enteresan bir şirket fikriniz varsa söyler misiniz?




 
Söylemem


  • malheiros  (22.10.19 19:53:12) 
İngilizce konuşmanın mecbur olduğu ve insanları rastgele insanlarla eşleştirip kaynaşmalarını sağlayacak bir sistemle kafe falan açardım galiba. Girişte 100 lira depozito alırdım, türkçe konuştuğu tespit edilen kişiye vermezdim çıkışta.


  • diffarentiationation  (22.10.19 20:00:59) 
Çamaşır yıkama kurutma kafesi. Kitapları interneti filmleri ve mutfağı olsun, çamaşırın yıkanıp kuruma sürecini bunlarla değerlendirsin müşteriler.


  • muhayyer divan  (22.10.19 21:23:13) 
Polislerin kullandığı alkolmetre aletinin ucundaki plastik parçanın üretimi.
Türkiye'de bir firma vardı bunu Çin'den getiren, bir adam daha çıktı o da getirmeye başladı şu anda sadece 2 kişi veriyor bunları polise.
Bunun üretimi yapılabilirse hem Türk malı diye senden alırlar, hem pazarlama derdin olmaz, hem de müşterin en sağlam kişi olur yani devlet.

(Bu fikrimi gerçekte de kullanmak serbest)
  • etna  (22.10.19 21:37:51) 
giren herkesin laptopları değiştirdiği kafe. giriyorsun laptopla, süre boyunca değiştiriyorsun birininkiyle içinden bir şey almak yasak ama istediğin gibi kurcalayıp kullanabilirsin. %10 yeterli hocam.


  • neverlose  (22.10.19 22:06:29) 
Mutfağı olmayan restoran. Restorana gittikten sonra istediğiniz yemeği yemek sepeti veya başka bir platform üzerinden istediğiniz yerden sipariş veriyorsunuz, mekan teslim alıp size servis yapıyor. İçecekler restorandan ama, malum mekanlar parayı içecekten kazanır :)


  • talasas  (23.10.19 01:13:57) 
Pişi zinciri kuruyoruz. Çikolatalı, peynirli, lorlu.

Lokmacılar gibi servis yapıyoruz.
  • neymis  (23.10.19 07:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.