[]

çay çarptı galiba?

2 gündür neredeyse 20 bardak çay içtim şuursuzca. daha da kötüsü bardak da çay bardağı olsa keşke, 350 ml'lik paşabahçe kupalarından. bu ihtimalle 2 günde 9 litre çay içmişim sallama olanlardan. gece gece kalktım fena hissettim kendimi, sonra ne bok yedim diye düşündüm, zararı olmuş mudur, olduysa ne yapmam gerekir ne dersiniz? tek avuttuğum şey şekersiz içmiş olmam, ekstra vücuda şeker girmedi en azından.




 
Muhtemelen aşırı çay tüketimi sonucu tansiyonunuz yükselmiştir. Aşırı çay tüketiminin kısa süreli olumsuz etkileri uykusuzluk, sinir bozukluğu, kabızlık, tansiyon yükselmesi dir. Devamlı olarak aşırı çay tüketimi anemiye sebep olabilir. Şu an için yapabileceğiniz bir şey yok. Bundan sonra daha dikkatli olun. İdeali günde en fazla 2 kupa çay.


  • eymed  (19.10.19 03:03:21) 
Bira bardağıyla çay içen tanıdığım vardı ona bi şey olmadıysa sana da olmaz diye düşünüyorum. :)


  • loae haled  (19.10.19 03:05:08) 
Kalıcı zararı olmaz. Ancak bundan sonra şuurlu davranmak gerekiyor.
Ferahlatıcı olarak limonlu su, ıhlamur içebilirsiniz.

  • pro9it9is9  (19.10.19 08:40:25) 
Sallama çay zararlı bir şey. Normal çay olsa o kadar etkilemeyebilirdi. Komple kimyasal ve boya


  • jackyr  (19.10.19 09:50:51) 
sadece cay ictiyseniz kotu yapmistir ama normal beslenmenize filan dikkat ettiyseniz caydan degildir


  • sweetoffice  (19.10.19 10:30:06) 
belki vücut çok su atmış olabilir çay yüzünden. susuz kalmış olabilirsin.


  • KUCO  (19.10.19 10:37:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.