[]

Listerine sorusu (gargara şeysi)

ilk kez cool mint olanı denedim fakat bildiğin naftalin bu. sağına soluna baktım skt bulamadım. böyle mi oluyor bu yoksa bana güneşte kalmışı, bozuğu falan mı geldi? yarım saattir 90'lı yıllarda yaşadığım gecekondunun elbise dolabında kilitli kalmış gibi hissediyorum.

şu: www.kozmela.com


 
Evet tam olarak naftalin. O kadar dayanılmaz bir tadı var ki benim için bunu ağzında 1 dakika çalkalayan insandan her türlü şeyi beklerim.

Beyazı bence en katlanılabiliri.
  • irene  (18.10.19 22:18:35) 
naftalin tadı yok ama çok kuvvetlidir. herkes kullanamıyor. ben bayıla bayıla kullanıyorum mesela. paradontax için de aynısı geçerli.


  • sutlu nescafe  (18.10.19 22:36:33) 
bilemeyeceğim bozuk mu değil mi diye.


  • sutlu nescafe  (18.10.19 23:00:16) 
ben de kullaniyorum ama naftaline benzedigini dusunmuyorum.


  • hot potato  (18.10.19 23:00:55) 
naftalin yok yahu içinde, @irene muhtemelen tadı zehir gibi anlamında söyledi onu. ayrıca naftalin dediğiniz şeyin zaten sıvı hali yok diye biliyorum ben, katı-gaz.

sonuç olarak evet ağzı yakıyor, normali o, özellikle diş etlerinizde, ağzınızda yaralar varsa daha da çok yakıyor.
  • aziz dostum jack  (18.10.19 23:22:05 ~ 23:22:28) 
en sevdiğim listerindir kendisi.. ilk zamanlar alışması zor ama imkansız değil..
geceleri yatmadan önce diş fırçalama aşamasından sonra 30 saniye gargara yapıyorum yatıyorum..
günde 1 kez kullanım ideal..
  • strobist  (18.10.19 23:36:22) 
Ben 10 senedir kullanıyorum, 1dk boyunca da ağzımda çalkalarım. Tadı/kokusu acayip bağımlılık yaptı şahsen bende :) Valla benim aldığım kuvvetli bi mentol tadı, naftalini hiç almadım.


  • superfluid  (19.10.19 00:12:30) 
Ben de aynisini kullaniyorum, gozumden yas geliyor ana hijyen hissediyorum. Alkolsuzleri daha az yakiyor sanirim


  • oscar  (19.10.19 01:16:26) 
Raf ömrü uzun olan ürünlerde skt olmuyor.

Ürünün arkasında, sağ alt köşede "kapağı yarım açılmış kozmetik simgesi"nde 12 ay yazıyor.

Yani, kapağını açtıktan sonraki 12 ay içerisinde tüketilmeli.
  • the she ronin  (19.10.19 05:32:38) 
Listerine bende de öğürmeye neden oldu. Şişeyi bitirdim, bir daha da almadım. Herkeste farklı his yaratabiliyor demek ki. Başka markalar deneyin.


  • pro9it9is9  (19.10.19 08:45:14) 
Light listerine var ondan al. Bi acik mavi var o sekilde bi de morumsu renkli var. Ikisi de gayet iyi normal tada gelemeyenler icin. Ben onlardan kullaniyorum


  • Flipsflops  (19.10.19 13:34:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.