[]

Şu tırnaklar kötü mü gözüküyor?

Kendiminkileri sürekli yediğim için yerine bari düzenli olarak takma tırnak kullanayım diyorum da sizce çok belli mi yapay oldukları? Kötü mü gözüküyor bu tırnaklar?

cdn.suslusozluk.com
cdn.suslusozluk.com

 
çok genişler, daha incesi varsa onları tercih et.


  • Bruce  (17.10.19 22:26:44 ~ 22:26:58) 
kötü görünmüyorlar da bir insan neden ten rengi beyaz görünsün diye fotoğraf renkleriyle bu kadar oynar? ilk fotoğraf için konuştum.


  • anais  (17.10.19 22:29:57) 
bence gayet güzel.

ama keşke yemesen de kendi tırnağın olsa. şahsen, hoşlandığım kadının tırnaklarının sahte olduguna şihit olsam çok soğurdum.
  • mahone  (17.10.19 22:30:21) 
ben bu kadar uzun sevmiyorum ama diğerleri gibi yapay durmuyor.


  • tabirimekruh  (17.10.19 22:31:07) 
Bencede gayet guzeller.


  • all girls dream  (17.10.19 22:46:43) 
Uçları çok geniş bence bu yüzden hiç doğal durmuyor.


  • megalomaniac  (17.10.19 22:48:23) 
Ben bunlari gorunce biraz pis geliyo genel olarak uzun tirnak icin düşüncem bu. Daha kisa ve french tercih etsen gunluk daha rahat kullanirsin bence.


  • hindistan cevizi  (17.10.19 23:11:39) 
Çekilen açıdan kötü durmuyor ama takma tırnağı kötü gösteren şey zaten yandan ve avuç içi tarafından görünüşü. O açılardan da doğal duruyorsa bence kullanılabilir. Ben başka bir alternatif tavsiye edeceğim, jel tırnak. Ben kendi tırnaklarımın üzerine kalıcı oje yaptırmıştım, top coat olarak jel sürmüşlerdi. Ben bayılarak kullandım. Tırnak yemiyorum normalde ama çok stresliysem tırnak kenarındaki derileri soyardım mesela. O alışkanlığı benden tamamen götürdü. Jel tırnağın da çok çok iyi örneklerini gördüm. Oje sürülmüşken gerçek tırnaktan ayırt edemem. Bence 1-2 ay takma tırnaktansa bu yöntem denenebilir.


  • irene  (17.10.19 23:31:28) 
Jel tırnak da, kalıcı oje de kapkalın oluyor. Tırnakların üstünde höppük höppük yorgan köpümesi gibi duruyorlar. Irene’nin dediği gibi üstten iyi fakat yandan felaket gerçekten. Bence de yememenin çaresine bakmak lazım, ama belki geçici olarak bi kaç kere yaptırsan bu alışkanlığın biter, onu düşünerek yaptırabilirsin.


  • ekaterina  (17.10.19 23:45:32) 
ya bu tirnaklara aci oje gibi bir sey suruluyorfu tirnak yeme isleri kesiliyordu mesiliyordu ne oldu ona. yukarida bahsettiginiz sey acaba o mu.


  • turbo sadık  (18.10.19 00:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.