[]

Hayatınızı adadığınız bir şey var mı?

Hangi hayalin, hedefin, idealin ihtimali sizi 5-10 yıl sonrası için heyecanlandırıyor? Ne için yaşıyorsunuz? Sabahları sizi uyandıran bir motivasyonunuz var mı?




 
meslek,
herkes gidiyor bir tek o kalıyor.

şarkısı da var,

Mesleğim benim eski sevgilim
Mesleğim benim en vefalı yarim
Ben onu kimler için terkettim
O beni bırakmıyor
  • dedim dedim de kime dedim  (14.10.19 18:23:19) 
ise gitmek icin sabahin korunde kalkmak zorunda olmadigim (hatta ise gitmek zorunda olmadigim) bir hayat. kocaman bahceli ve bahcesinde ne eksem canlanabilen bir ev mutlu huzurlu ve saglikli bir aile. baska bir sey istemiyorum gercekten :) her gun para kazanmak icin gerizekali tiplerle muhatap olmamak, sadece cicekle bocekle ve sevdiklerimle iletisim kurmak. umarim olacak en gec 10 sene icinde :)


  • in vino veritas  (14.10.19 18:25:25 ~ 18:31:09) 
Porsche cayman almak istiyorum. Ama bunun için çok çabaladığım söylenemez. Bir şey alırken düşünmeden alabilecek kıvama gelmek istiyorum. Yani ben paranın köpeği bir maymun iştahlı bireyim sanırım.


  • bahoho  (14.10.19 18:50:22) 
iki şey var: kimseye muhtaç olmadan yaşamak ve annemi kimseye muhtaç etmemek. tabi kimseye muhtaç olmadan yaşarken rahat etmek, gezmek vs, hakkını vererek yaşamak.


  • pati  (14.10.19 18:51:32) 
sahsen ben yasliligimi saglama almaya calisiyorum. cocuk yok, olmayacakda. bu yuzden yaslaninca bize sabit bir gelir getirecek yatirimlar yapmaya calisiyoruz. kendi evimizi aldik, simdi yatirimlik bir seyler icin para biriktirmeye debeleniyoruz. onu da yapica sanirim bu kadar kosturmayi birakip biraz sakin yasayacagim.


  • 65 derece  (14.10.19 19:00:41) 
Para kazanmak için çalışmak zorunda olmadığım bir hayat. Yani olmama ihtimaline karşılık hayat standartlarımın düşmeyeceği bir şey. Şey bu dünyada "iş" olarak nitelendiriliyor.


  • [GODDARD]  (14.10.19 19:02:06) 
yapacagim birikimlerin benim icin calisacagi benim calismak zorunda kalmayacagim zamanlarin hayali


  • turkuaz  (14.10.19 19:28:53) 
Gel gelelim her şey maddiyatla ilintili, ben de sanatçı olmak istiyorum ama param yokken 12 saat mesai üstüne eve gidip sanatla uğraşacak kadar gücü bulamadığım için önce, para sonra üçgenin en tepesindeki x


  • olaylar olaylar  (14.10.19 19:43:31) 
Sevdiklerim için yaşıyorum. Buna kendim de dahil tabi. Sabahları beni uyandıran motivasyon, yerinde saymama isteği. Saydığım günler oldu, oluyor, olacak ama devam. Gelecek için beni heyecanlandıran manevi ve maddi hayallerim var.


  • mekaniker  (14.10.19 20:39:28) 
hiçbir şey heyecanlandırmıyor beni açıkçası bugünlerde. o kadar değer verdiğim hiçbir şey yok.


  • neolabiliryani  (14.10.19 20:40:19) 
Para kazanmak, çevremdekilere mümkün olacağına inanmadıkları bir çok şeye inandırmak istiyorum.


  • roket adam  (14.10.19 23:17:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.