[]

Uçağa Yetişmece

Antalya'dayım ve İstanbul'dan yurtdışı uçuşu planlamaya çalışıyorum; 10:45 saatinde kalkan bir uçak var;

Antalya'dan İstanbul'a da 7:40 çıkış 9:05 varışlı uçak var.

yaklaşık 1 buçuk saat var bana sıkıntı yaşatır mı? iki uçuş da istanbul havaalanı?

uçuş odesa'ya olacak sadece kimlikle gideceğim için yurt içi uçuştan farklı bi prosedür olmayacağını düşünüyorum :/

 
Kimlikle de olsa pasaport kontrolünden geçip dış hatlara ulaşman gerekecek. Henüz hiç gitmedim ama yeni havalimanının çok büyük olduğu, taksi süresinin bile yarım saati bulduğu gibi yorumlara dayanarak daha sonraki uçuşları tercih ederdim ben şahsen.


  • hadsafhada  (14.10.19 15:01:30) 
Uçuşa 1 saat kala tüm işlemlerinizi tamamlarsanız hiçbir problem yaşamazsınız.


  • Başkalaşım  (14.10.19 15:03:02) 
check-in'i online yaparsın, bagaj da yoksa sıkıntı olmaz. yalnız ben de bu yaz sonu odessa'ya gitim, istanbul havalimanı'nın en dibindeki kapıyı verdiler. abartmıyorum 20-25 dakikada ulaştık kapıya yürüyerek, onu da hesaba kat.

bu arada ukrayna'da geçen ay girişlerde türklere sorun çıkardılar. kimilerini saatlerce polis sorgusu bahanesiyle beklettiler, hatta geri gönderdikleri bile oldu. odessa'da da oldu. umarım denk gelmezsin. evet pasaportsuz gidebiliyorsun ama girişte form dolduruyorsun kimlikle gidince.
  • sir gawain  (14.10.19 15:33:42 ~ 15:37:34) 
Ben olsam 1.5 saate girmezdim, belli olmaz ne olacağı. YEni havaalanında işler hala oturmadı.


  • roket adam  (14.10.19 15:35:21) 
o varış saatinin üzerine yaklaşık yarım saat park ekle, sonrasında da yarım saat içeride oradan oraya gitme. bavul da varsa eğer %90 yetişemezsin derdim. ama bavul yoksa ve herşey online olursa %60 yetişemezsin diyorum. ben bu riske girmezdim.


  • emfuzi  (14.10.19 15:46:31) 
antalya'daki uçak rötarlı kalkmazsa ve bavul beklemeyeceksen eğer yetişirsin.


  • dakota  (14.10.19 16:05:13) 
9:05 de teker koyar. Taksi 15dk. Uçaktan çıkıp dış hatlara gitmeniz falan derken rahat yetişir. Nşa.


  • catch the arrow  (14.10.19 16:42:31) 
bavul falan olacak elbette. tek kisi de olmayacam yalnjz olsam yetisirdim de bu sekilde zor. buyuklugu cok hesaba katmadim ben.

bir onceki gun gelmeyi dusunmek en mantiklisi sanirim. tesekkurler.
  • jugador  (14.10.19 17:43:39) 
%99.9 yetişemezsin.


  • Boris  (14.10.19 20:34:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.