[]

Ocak Ayında Makedonya tatili hakkında

arkadaşlar merhaba;

ocak ayında kız arkadasımla beraber makedonya'ya gitmeyi planlıyoruz. Önerir misiniz ? nerelere gitmek gerek vs giden arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

teşekkürler..

 
tavsiye etmem.
üsküp güzel yine de yiyip içip oturursunuz bol bol ama mevsim yanlış. bir de kar falan yağarsa fena.

üsküp'e inersiniz zaten. mutlaka ohrid'e gidin derler. ama kışın saçma sapan bir yerdir. yazın yine belki biraz çekilir. ohrid dediğin yerin tamamı kapalıçarşıdan küçük herhalde, üsküp desen üsküdar'ın çarşısından küçük.

o yüzden size musmutlu tatiller diliyorum.

not: kanyonu var ama kışın yine alakasız olur. eser oralar. bak o kanyonun orası belki makdenoya'nın en güzel yeri olabilir.
bir de yeme içmenin aşırı ucuz olması. gidin 1 kilo steak yanına da zibilyon tane kokteyl falan için harbi ucuz göreceksiniz.
diyet yaparken uzak durulması lazım.
  • ozdek  (10.10.19 21:48:48 ~ 21:50:28) 
Çok ciddi derecede soğuk olacaktır, -20'ye falan hazır olmanızı öneririm. Onun dışında Üsküp güzel ve ufak bir yer, Ohrid'e de kışın gidilmez.


  • roket adam  (10.10.19 21:59:09) 
mevsim çok hatalı. hele kendi arabanızla gitmiyorsanız 5 parasız okuldan kaçıp daha saat 11'de canı sıkılan ve boş boş oturan tiplere dönersiniz. Ohri yazın mükemmeldi ama kışın nasıl olur emin değilim. ne tekne turu yaparsın, ne o soğukta kaleye tırnamabilirsin ne sahil kenarında 2 bira içebilirsin...


  • duster  (11.10.19 09:16:43) 
Ben aralık’ta gittim çok da eğlendik, mevsim falan geçiniz. Çok üşüyen insanlarsanız yanınıza içlik alın, gündüzleri şehri gezersiniz. Ohrid’de de üsküp’te de akşam eğlenmek için çok güzel restoranlar var, adamlar inanılmaz güzel müzik yapıyorlar, ben daha bi restorana kontrbas geldiğini Makedonya’da gördüm. Özel tavsiyem; üsküp merak restorana kesinlikle gidin, yemekler ve şarap inanılmaz güzel.


  • ekaterina  (11.10.19 10:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.