[]

dengesiz erkekle ilişki

duygusal ve mental olarak oldukça dengesiz biriyle bir iki aydır bi ilişkim vardı.. neredeyse bir günü bir gününe uymuyor.. ben oldukça sabırlı nazik ve toleranslı davrandım ama o sürekli fikrini değiştirip durdu.. daha önce bir kez ayrıldı 2 gün sonra geri dönüp ben bunu yaparsam hayatım boyunca bundan pişman olucam dedi.. 2 gün önce 'seni o kadar çok seviyorum ki insanlar sevginin niceliğinden bahsederken bunu örnek gösterecekler rererö' diyen adam dün tripli soğuk davranır oldu yine, noluyor dediğimde geçiştirdi, tekrar sordum bugün, beyefendi eskisi gibi hissetmiyormuş, beni çok seviyormuş ama aradığı bu muymuş emin değilmiş.. vs vs.. ailesiyle özellikle annesiyle arası oldukça kötü, bazen bana 'aynı annem gibi konuştun' diyiveriyor.. bugün artık içkinin de verdiği gazla çıkıştım, kopardım ilişkiyi ama acayip yoğun hislerim var (lanet olsun ki..) ve yine post break up acıların içinde buldum kendimi.. böyle immatür insanlarla nasıl baş ediyoruz, napıyoruz.. napam ben şimdi şu herifi.. ://




 
"2 gün önce 'seni o kadar çok seviyorum ki insanlar sevginin niceliğinden bahsederken bunu örnek gösterecekler rererö' diyen adam dün tripli soğuk davranır oldu yine, noluyor dediğimde geçiştirdi, tekrar sordum bugün, beyefendi eskisi gibi hissetmiyormuş, beni çok seviyormuş ama aradığı bu muymuş emin değilmiş.."

Su cümleyi 100 kere felan oku, tavsiyeye ihtiyaç duymayacaksın.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (09.10.19 01:52:54) 
soruluk bir şey yok. uzak duracaksın. sevgi bu kadar basit bir şey değil.


  • tabii lan manyak mısın  (09.10.19 04:07:45) 
Böyle immatür insanlarla hiiiiç uğraşmıyoruz.
Başınıza bela olmasa bari.

  • pro9it9is9  (09.10.19 05:52:13) 
sevdigine filan inanma, sonsuza kadar ya annesine benzer bi hareket yaparsam, bi kelime edersem diye kaygiyla yasayamazsin.

o adam bi buyusun, ergenlikten ciksin, birkac kizi daha uzsun, sonra gelirse ve sende de sartlar uygun olursa ve istersen o zaman o iliski bir seye benzer.

aksi halde adamin ciddi iliskisine giden yolda uzulen kizlardan biri (daha) olacaksin, hic zorlama. hayattaki misyonun dengesiz birini dengeli hale getirmek icin kendini paralamak degil. hislerin olabilir, gecicidir, bir sure sonra daha iyi olacaksin merak etme.
  • in vino veritas  (09.10.19 08:13:04) 
Ya bedenini ya da ruhunu beğenmiyor.


  • hasmetizm 2046  (09.10.19 08:59:24) 
ayhhhhh böyle insanlarda ne buluyorsunuz anlamıyorum. İnsanın önce kendisine saygısı olmalı. Böyle bir ilişkiyi bırak, tanıdığım birisi olsa onla iletişimi keserim. Zaten herkesin ama herkesin fazlaca derdi varken üstüne enerjini bu kadar emen, seni aşağı çeken birisiyle ne işin olur ki? Arkanı dön ve kaç. O da mutsuzluk çukurunda ne hali varsa görsün. Sev seni seveni, seni mutlu edeni.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (09.10.19 09:04:42) 
Uzman yardımı alın. Sizde dengeli değilsiniz zira dengeli olsanız bu dengesiz adama selam dahi vermezdiniz.


  • Phoebe  (09.10.19 09:05:16) 
Uzak durmak en iyisi. Ben de bir dengesiz erkek olarak söyleyebilirim ki gerçekten ruhunuzu emeriz. Bu belki de sadece böyle olmak istediğimizdendir -benim için sebep bu diyebilirim.- ama kimisi için de bir problem vardır, kendi hayatına dair ve sizi bir türlü olaya dahil edemiyordur bu da onda duygusal dalgalanımlar yaratıyor ve size karşı bir öyle bir böyle olabiliyordur. Ama sonuç olarak uzak durun bence eğer sevmiyorsanız böyle aksiyonları.


  • ckgoneforawhile  (09.10.19 09:42:55) 
Aslinda dengesizligi birak, su bendeki sevgiyi ornek gosterirler lafi bile kacmak icin bir sebep. Bu kadar iddiali, uclarda yasayan, sevgisini kiyaslayan insanlarla iliski kurmak hep zarar verir.


  • red g  (09.10.19 10:00:37) 
Arkana bakmadan kaç.


  • prizmatik  (09.10.19 13:32:24) 
Arkana bakmadan kac.


  • chitosan  (09.10.19 13:55:44) 
kızlar nasıl oluyor da bir çırpıda tekmeyi basamıyor böyle adamlara anlamıyorum gerçekten, yatakta mı çok iyiler, nedir yani?


  • bobinhoo  (09.10.19 15:35:30) 
daha iyisini buluncaya kadar seninle. bulunca tekmeyi basacak. idare ediyor mevzuyu şu anda. cesaret edemiyor yalnız kalmaya.
karar senin.

  • kafiyeolsundiyedegil  (09.10.19 18:10:25) 
Bence sorunu kendinde aramalisin. Neden bu adamla vakit kaybediyorsun? Yalnizliktan mi korkuyorsun? Bu adamla iliski icinde olmasan ne kaybedersin? vs vs


  • hot potato  (09.10.19 18:52:34) 
Kendini senden daha iyilerine layik goruyor.Arkana bile bakma


  • turkuaz  (09.10.19 19:59:07) 
arkana bakmadan kaç+1 ayrıca bu tarz insanlar hayat enerjini emer bildiğin.Şuan belli bir duyguların var katlanırsın falan ama ileride hiç katlanamayacağın seviyelere gelecek ve iyice yorulacaksın.Başka bir ilişkiye enerjin bile kalmayacak vb...bittikten sonra kendim yaratmışım bunu hayatımdan bir yük gitti falan diyeceksin.


  • wacot  (11.10.19 00:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.