[]

Gözümden beyaz sıvı akiyor

4 saat önce birden başladı.beyaz sümük gibi almaya çalışınca ipliklesen köyü bir akıntı var. Ayrıca sulanma. Dakika başı siliyorum anında yeniden uruyor. Göz doktoruna randevu yok kısa zamanda. Napsak ne etsek.delirmek üzereyim.




 
mikrop kapmis muhtemelen,

capak sumuksu ve beyaz ve yapiskan oluyor

istanbulda misin? bazi buyuk hastanelerde acil goz olabiliyor, en azindan onlara gidip ilac yazdirabilirsin ()3-4 yil once umraniye eah'de acile gitmistim goz vardi)

cok elini surmemeye calis
gecmis olsun
  • exlibris  (07.10.19 21:46:01 ~ 21:50:32) 
rezalet bir durum bence ben acile giderdim. goz doktoruna randevu nasil olmaz, baska hastane yok mu oldugun yerde?


  • hot potato  (07.10.19 21:56:04) 
Acilde müdahale ederler.


  • damla sakızlı dondurma  (07.10.19 22:44:01) 
arkadaşımın da oldu, ihmal etti gitmedi dr. a, aylarca sürdü sonra gitti antibiyotikli damla vermiş dr. bir süre daha devam edip sonra bitti.


  • omonia  (07.10.19 22:52:24) 
Geçen kış hastayken yaşamıştım, muhtemelen sinüslerden geliyordu, şu anda burun akıntısı, geniz akıntısı var mı? Ben de burada sormuştum, çok ciddi değildir gibi cevaplar gelmişti, o geceyi öyle geçirmiştim, ertesi gün gözde bir sorun yoktu.


  • atom karincanin torunu  (07.10.19 22:55:05) 
doktor bana dalin kullan demişti.


  • geçerkenugradım  (07.10.19 23:01:27) 
Yeni başladığına göre acile gidebilirsiniz.


  • pro9it9is9  (08.10.19 00:29:39) 
Yanlış hatırlamıyorsam yüksek derecede üşütme belirtisi.
Doktorlar daha iyi bilir tabi.

  • kanlakarisikyagmur  (08.10.19 09:38:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.