[]

Sanal pos / Ödeme aracı ama hangisi ?

E-ticaret sitemizde hali hazırda bir bankanın sanal posunu kullanmaktayız. ama yıllık maliyeti payu iyzico gibi aracıları ikiye katlıyor.
Sanal posta başka kartlara taksit yapılmaması dışında sorun yaşamadık. ama yinede maliyet bize alternatif aratıyor. tavsiyesi olan var mı? payu ve iyzico arasında seçim yapsanız hangisini tercih ederdiniz.
teşekkürler.


 
  • jugador  (07.10.19 15:24:13) 
Biz ödeal kullanıyoruz, tek sıkıntısı hesaba gönderim süreleri çok uzun, işlem yapıldıktan 3 iş günü sonrası ve illaki saat 17.00' a doğru geçiyor para. Sizin e-ticaret sitenize entegre olabiliyor mu bilemedim :(


  • synax  (07.10.19 15:35:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.