[]

her ay iğne olmaktan acil köşelerinden bıktım

2019 ve hala regl ağrısına bir çözüm yok. Aynı anda kabız mide bulantısı ve rahim ağrısı yaşıyorum.o ağrı kesici iğneye kadar hiç bişey çözmüyor .ağrı kesici haplar artık bağışıklık yaptı zaten. Gittiğim doktorlar çözümsüz kalmakla birlikte yalnızca biri çikolata kisti demişti ki onun da çözümü yok bildiğim kadarıyla. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu? Hayatımı kötü etkiliyor gece acilde olduğumdan uykusuz işe gidiyorum şu an. İşte olsam daha da kötü mahvoluyorum. Belki dünyadaki doktorlar çözmüştür nasıl kaynak taraması yapabilirim mesela?




 
benzer sikayetlerden muzdarip esim bir sure hormonal iud kullandi. mirena sanirim adi. bir iki ay icinde sikayetleri azalmaya baslayip bir sure sonunda hayati normale dondu. bizde agri siddetli olsa da esas sorun genel olarak bunun mental etkileriydi. bizim sorunlarimizi cozdu. siz de bir arastirabilirsiniz denemediyseniz.


  • tanaka  (02.10.19 07:53:42) 
Alternatif tıbba ya da doğal tedaviye bakışınız nedir?


  • sirahmet  (02.10.19 08:27:54) 
alternatif tıp da denedim olmadı çuha yağı hapı kullanıyorum pilates yapıyorum ama sıfır etki :(


  • tuborg yesili  (02.10.19 08:30:12) 
Evlenene kadar çektim bu illeti. Okulda herkes bilirdi hangi gün regl olduğumu, feci bir şey. Hap map bana mısın demez, anca iğne olurum, kendimden geçerim, bir bakarım ki annem gelmiş. Sakinlemişim onunla eve dönüş...
Bu dediğim neredeyse 40 sene önce oluyor. Ağrıyı biraz azaltmanın tek yolu o ağrıya teslim olup yatmak yerine yürümek. Bana o iyi geldi diyeyim. Çok zor biliyorum. Zaten bacaklarım tutmazken kalkıp yürümek, ama yarım saat içinde çözülüyor kramp. Hapı yine içiyorum ama en azından etkisi oluyor.
Bütün bunlar bekaret zarı sebepli olduğu ortaya çıktı bende. Çikolata kistinden emin olun, onun başka yan etkileri var ve ameliyatı mümkün.
  • SiyamkedisiZorro  (02.10.19 08:40:53) 
Bir başka jinekologla görüşün, doğum kontrol hapı veya spiral tedavisinin size uygun olup olmayacağını sorun.


  • glutamin  (02.10.19 08:59:59) 
Karına koyulan sıcak su torbası ağrıyı epey bi azaltıyor diye biliyorum? Bir de düzenli alınan çörekotu yağı.


  • msb  (02.10.19 10:09:23) 
Normal doğum da ağrılara son veriyormuş bilginiz olsun


  • eylul  (02.10.19 10:12:38) 
Regl olmadan birkaç gün önce ağrı kesiciye başlamak öneriliyor. Öncesinde hafif hafif ağrınız oluyorsa dayanmaya çalışmak yerine ağrı kesici almayı deneyebilirsiniz.
Rahim migreni denen bir rahatsızlık var, onu eledi mi doktorunuz?

  • auroraaurora  (02.10.19 10:20:58) 
regl olmadan 1-2 gün önce çörekotu demleyin bir kupa zaten tadı yok için bi güzel onu çok güzel adet sökücü. belki regl olmak kolaylaştıkça ağrınız hafifler. bide 5-10 dakika bacakları duvara dikip sırt üstü yatın. kist bende de vardı ameliyat oldum sonuç yine ağrı sızı. ama ben asla ağrı kesici içmiyorum ağrıları sevin dayanmaya çalışın yoksa ağrı kesici bağımlısı olarak yaşamaya devam :S


  • ferrarimizolaydisatardik  (02.10.19 11:01:09) 
Rahim migrenini ilk kez duyuyorum. Sıcak su torbası önceden ilaç almak işe yaramıyor.çörek otunu deneyeyim


  • tuborg yesili  (02.10.19 11:28:08) 
Ölüyordum ben de ağrılardan, sonra hormonal sebeplerle doğum kontrol hapına geçtim, kesildi ağrılar süreç içerisinde. Bir iki ay kullanmayınca geri geliyor valla sonsuza kadar kullanıcam sanırım.

Kesinlikle uygulanmaması gereken gayrı-tıbbi bir yöntem olarak, daha gençken ağrım fecileştiği zaman voltaren ampulü kırıp içerdim (bir yudum bir şeyin içine dökerek). Daha hızlı etki ederdi sanki. Umutsuzluk ve ağrı insanı çılgın çözümlere itiyor.
  • whoosie  (02.10.19 16:13:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.