[]

iptv nedir, ek donanıma ihtiyaç duyar mı

iptv olayını aptala anlatır gibi anlatabilecek bir arkadaş var mı.

edit: philips android tv var ve gse smart iptv yükledim.

buradan sonrasını anlatabilirsiniz :)

android yazılımlı tvler üzerinden bu iş randımanlı çalışır mı?

 
min. 8-10 mbit hızınız olmalı sağlıklı izleyebilmek için.

güvenilir bi satıcıdan abonelik alacaksınız yıllık 150-200 tl civarı fiyatlar.

size verilen linki ya da dosyayı programa attıktan sonra izlemeye başlarsınız.

ek cihazlar donanımlar şimdilik sizin için gerek yok.

ancak şu sıralar iptv olayları sıkıntılı. 1-2 hafta geçmesini bekleyin ve durumları takip edin. referanslı satıcılarla çalışın.
  • jugador  (20.09.19 12:55:40) 
babanneye anlatir gibi soylemek gerekirse.

bi isim yazip, adres kismina sana verdikleri adresi giriyorsun. sonra o isimdeki yere girip tum kanallara ulasiyorsun.

baska bir cihaz, bilgi vs..ye gerek yok. ben olsam telefondan vlc ile tvye baglanirdim.
  • mayeskuel  (20.09.19 12:56:58) 
tv'de ne yazılım olduğundan bağımsız gayet düzgün çalışır. hatta belki android tv olması sebebiyle daha fazla app seçeneği de olabilir. gse'de iki seçenek var kanal yüklemek için:

1 - xtream-codes : size verilen şifreyi app'e giriyorsunuz , o da otomatik olarak server üzerinden güncel kanal listesini çekiyor sürekli. gse'de de çoğu app'te de var bu özellik ama sno 1-2 gündür xtream'e çöktü lanet olasıca polisler, çalışmıyor adam gibi. çalışırken de ilk giriş zamanı uzun olabiliyor. app'i her açtığında listeyi çekmesi zaman alıyor.

2 - m3u playlist yükleme : iptv alınca size bir m3u playlist veriyorlar ama otomatik olarak güncellemiyor bu kendini. app'e yüklüyorsunuz bu playlist'i ama ara ara sizin bunu güncellemeniz gerekiyor. m3u playlist'i vlc'de de kullanabilirsiniz mesela. ama güzel tarafı , açınca çat diye kanal listesi geliyor.
  • co2s2  (20.09.19 15:24:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.