[]

futbol maç takip uygulaması -ios-

bir sürü uygulama var ama şöyle bir özelliği olan uygulama var mı ?

- seçtiğim takımların maçlarını 1-2 saat öncesinden bana bildirim olarak gönderecek ama her hafta takım ve maç seçmek istemiyorum.

ilk kurulumda bir kere farklı liglerden 3-5 takım seçecem ve bana tüm sezon boyunca o takımların her türlü maçını bildirim atacak.

 
sofascore. ilk girdiğinde zaten ister komple lig yada takımları seçme ekranıyla başlıyor. bildirimler var ama maç saati mi 2*3 saat önce mi gün içinde mi geliyordu hatırlamıyorum


  • avatar is back  (14.09.19 14:12:02) 
Goal Live kullanıyorum ben ve şahane bir program bence.
Favori takımlarını ve takip etmek istediğin lig/turnuvaları seçiyorsun. En üstte favori takımlarının varsa o gün oynayacağı maçları, onun altında da seçtiğin lig ve turnuvaları, ondan sonra da diğer tüm ligleri vs. gösteriyor. Favori takımlarının ve istersen seçtiğin diğer maçların tüm bildirimlerini atıyor.
Maçın başlamasına 1 saat kala "kadrolar açıklandı" bildirimi ve kadrolar geliyor. Ondan sonra da işte başladı, gol, devre falan filan standart o bildirimler geliyor. Bildirimleri de bu arada saçma bir şekilde hızlı. Bazen karasal yayında golü göremeden bildirimi geliyor. Statta maç izliyorum, top çizgiyi geçtiği an telefon titriyor. Gerçekten garip.
  • cay koy geliyorum  (14.09.19 14:55:55) 
Ben sadece premier lig ve super lig'i takip ettiğim için bu iki ligin online takvimlerine abone oluyorum. premier lig'de de big 6'in maçlarına aboneyim mesela. maçtan 1 gün önce, 15 dakika önce ve maç saatinde takvimden uyarı geliyor. süper lig'de takım seçtirmiyor, tüm takımlar var maalesef. ayrıca formula 1'de de var böyle bir online takvim. ekstra bir uygulamaya ihtiyaç duymuyorum.

edit: bu arada mackolik uygulaması da yapıyor bu istediğini. gerçi pro özellik mi bilmiyorum. bende pro hesap var reklamdan bıktığım için almıştım.
  • himmet dayi  (14.09.19 15:04:13 ~ 15:11:35) 
flashscore


  • hjarteblod  (14.09.19 20:28:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.