[]

Doktor neden söylemedi?

Dizimin çapraz bağları kopmuş baya ağrı da vardı. Sadece egzersiz gösterdi ve gönderdi. İlaç vermedi, ne yiyip içmem lazım dedim, beslenmeni değiştirmene gerek yok dedi.

Duyduğum kadarıyla eklemlere bamya ve kemik suyu iyi geliyormuş. Bu doktor neden bunları yiyebilirsin demedi ya da ilaç vermedi?


 
@duygusuz tamam bilimsel temeli yok, olsa ilacını yaparlardı ama atıyorum ben hep makarna ve ekmekle besleniyorsam normalde, dizim koptu diye kemik suyu içip bamya yemeye başlasam hiçbir fark göremeyecek miyim?

makarna ve ekmek yediğim zamanki iyileşme hızı ile üstüne bamya ve kemik suyu tükettiğim zamanki iyileşme hızının aynı olması mümkün mü bu adama göre?
  • Tochinoshin  (14.09.19 04:48:53) 
Adam bilim adamı. İlaç tavsiye edebilir ama harici tedavi etmez. Bu yüzdendir o. Alternatif tıpa giriyor kemik suyu.


  • somethinginthewayshemoves  (14.09.19 05:20:26) 
Kemik suyu bamya falan yalan muhabbetler. "Şu ot buna iyi geliyor" muhabbetlerinin %90'ı hikaye, o %10'u da zaten ilaç endüstrisinde çok daha güçlendirilerek kullaniliyor ve ilaç yapılıyor. Ot yemekle, kemik suyu içmekle tedavi olunmaz. Dengeli beslenen biriyle aynı iyileşme görülür.

Makarna ekmek yeme örneği o kadar saçma ki yorum yapmak bile istemiyorum..
  • nundu  (14.09.19 08:00:37) 
Ne demek doktor neden söylemedi?
Doktor, bilimsel olarak kanıtlanmış tedavileri söyler. Fasarya ezberlemek zorunda değil hiçbir doktor.
Eh o zaman bamya kemik suyu ile düzelecekse zaten, doktora da gerek yok.
  • pro9it9is9  (14.09.19 08:26:04) 
Bir doktor endokrinci, dahiliyeci, allerji uzmanı vb değilse beslenmeyle ilgili önerilerde bulunmaz. Şekerin vardır obezsindir bi liste verir gönderir ya da fıstığa allerjin vardır yeme der. Ortopedi doktoru şunu ye bunu ye demesi alışılmış bir şey değil ancak tanıdık olur sizin sağlıksız beslendiğinizi biliyordur ufak ufak öneride bulunur. Babam senelerdir ortopediye gider adamın ağzından bir kere yiyecek tavsiyesi çıkmadı. Bir kere babamın ürik asit yüksek çıkmıştı nohuttan fasülyeden uzak dur demişti o kadar. Yani hiç öyle ortopedistler kemik suyu için diye önerilerde bulunmuyor. Bize hiç denk gelmedi.


  • nick konusunda kararsizim  (14.09.19 10:39:36) 
şöyle düşün. vatandaşın x rahatsızlığına iyi geliyordur ama sendeki y rahatsızlığına hiçbir faydası yoktur. sonuçta her diz hastalığı aynı değil. bunu bir an bile düşünmedin mi?


  • inekadam  (14.09.19 12:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.