[]

Metin Feyzioglu'ya ne oldu birden?

Hangi noktada saf degistirdi bu adam, ne oldu da boyle oldu?




 
yesil pasaportu duyunca kendinden geçti adam jhfhjdhfhj

başından beri sevmezdim zaten.
  • brkylmz  (10.09.19 16:39:18) 
perinçeke ne olduysa aynısı işte. tek bu adam üzerinden düşünme.


  • re noreno  (10.09.19 16:39:56) 
"money talks".


  • pangea  (10.09.19 16:43:35) 
Hep böyleydi Feyzioğlu. Sonradan değişmiş falan değil. Bunu hukukçu arkadaşlar meslek örgütlerinin başındaki kişi olarak daha önceden öngörüp söylüyordu. Kahraman arayışındaki Cehape amcası/teyzesi kitle böyle adamları önce yüceltiyor, sonra gerçek yüzünü görünce sükutuhayale uğruyor. Muharrem İnce'de de böyle oldu. T. E. 'nin kendisini kaybedecek düzeyde öfkelendiği adli yıl açılışı konuşmasında da Feyzioğlu pek bir şey dememişti. Videoyu sonradan izleyince gördüm ki T.E. öfkelendiğinde de Feyzioğlu karşılık olarak bir şey demiyor.


  • microfiction  (10.09.19 16:55:21) 
Fazla abartıldığını düşünüyorum bu adamın yahu. Neyini gördünüz de hemen sizden taraf olduğunu düşündünüz, sahiplendiniz. Klasik ortayolcu işte


  • olaylar olaylar  (10.09.19 17:26:36) 
Kemalist tayfadan bekledigini bulamayinca obur tarafa kaydi zemin yokluyor. ordan oraya suruklenen bu tarz adamlardan bir cacik olmaz.


  • cooperr  (10.09.19 17:55:08) 
halk tv sarhoşu facebook teyzelerine garip geliyor, başka kimseye garip geldiği yok adam soyadının hakkını veriyor.


  • denek hayatım  (10.09.19 18:02:36 ~ 11.09.19 23:41:13) 
cem garipoğlunun babasının avukatlığını yapmış biri. money talks +1


  • windows95  (10.09.19 19:13:29) 
Bu arada bir ekleme: Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapması hiçbir şey ifade etmez. Herkesin savunma hakkı var. Avukatlık illa ki "Müvekkilim sütten çıkmış ak kaşıktır" demek değildir. En adi suçlunun bile hakları vardır. Avukat bu hakları savunmak için vardır. Ceza davaları da sizin basından yalan yanlış izleyip sözümona bilgilendiğinizden çok farklı ayrıntılara sahip olabilir. Yani bir avukatın, yargıçların bile kendinden emin olmadığı şekilde, çoktan cezasını kestiğiniz birini mahkemede savunması "Money talks yeah... Siyasi görüşünü de satar bu" demek değildir. Avukatla müvekkili özdeşleştirelemez hiçbir zaman.

Feyzioğlu özelindeki görüşümüyse yukarıda önceki cevabımda yazdım.
  • microfiction  (10.09.19 20:12:20) 
Bu tarz ve konumdaki adamlar genelde pratik düşünür. Bu da öyle yapmış işte. Kendine giren çıkan konularda muhalif, sonrasında umurunda değildir.


  • marsargo  (10.09.19 21:04:14) 
Cem Garipoğlu davasını alması duruşmanın bir an önce başlaması içindi. Çünkü atanan hiç bir avukat savunmak istemedi.


  • zam sampiyonu domates  (11.09.19 03:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.