[]

ilk buluşmanızı hatırlıyo musunuz?

nasıl geçmişti? neler yapmıştınız*




 
Hiç unutmam.. Çok güzel geçmişti..


  • 2027  (05.09.19 19:25:16) 
Unutulur mu canım... Sinemaya gitmiştik, cem yılmaz filmiydi :) çıkınca bişeyler içmeye gittik tabi güzel geçmişti. Karşıdan karşıya geçerken koluna girmiştim arabalardan korkma bahanesiyle ve alevleri hissettim sşfkg


  • megalomaniac  (05.09.19 19:37:40) 
İlk buluşmamız düğündeydi ve herkes sevgili olduğumuzu bildiği için sürekli izleniyorduk. Utancımdan doğru düzgün konuşamamıştım. Maalesef o günden çok fazla video ve fotoğraf var.


  • jazzabel  (05.09.19 22:05:51) 
Hatirliyorum. Salep icmistik. O tarcin dokmustu icine ve karistirmisti. Ben tarcinsiz icmistim. Salep hakkinda konusmustuk.


  • nax  (05.09.19 22:29:44) 
Bir kahve içmekten ne olacak canım, bir daha görüşmem kibarca da olmayacağını söylerim diyordum ki evlendik ve şimdi 1.5 yaşında bir oğlumuz var... Ve aklımdan hissettiklerim, olanlar hiç çıkmıyor. Ama sorsanız diğer ilişkilerimi, zihnimi zorlasam bile hatırlamıyorum.


  • makarnacanavari  (05.09.19 22:36:23) 
Beni aldı, bir kafeye gidecektik ama giderken ya birer bira alıp manzaraya gidelim mi dedi asgfds lan ilk buluşma. Aa olur valla sakin sakin otururuz dedim. Gittik, arabada şehir ışıklarına karşı bira içtik şahinciler gibi :)


  • somethinginthewayshemoves  (06.09.19 01:12:40) 
Baya güzeldi. Kahve içip muhabbet etmiştik. Ben onu bi konsere davet etcektim, ondan önce hangi sanatçının konseri olsa gidersin diye bir soru sordum. Direkt aradığım cevabı verdi. Ayrılırken sarılmıştık.


  • tinky winky  (06.09.19 09:21:46) 
gitmek istememiştim, gidip konuşmadan keyif alınca da hesabı önüme çekip "bunu ben ödüyorum böylelikle bana bir bira daha borçlu olarak ikinci buluşmayı garanti altına alıyorum" demiştim.

çok coolum.
  • kablelvuku  (06.09.19 09:24:22) 
Kadıköy, boğa’nın orası. Geç kalmıştım :)


  • silah taciri  (06.09.19 12:33:55) 
tabi hatırlıyorum, gözlerinin lensle renklenmiş olması biraz canımı sıkmıştı, genel olarak ta hiçbişey anlamamıştım sonrası kararsızlıkla geçen günler.


  • firemanjonny  (06.09.19 17:45:16) 
kadıköydeki benzinde oturmuştuk hava serindi biraz. sigara içmemden rahatsız olmuştu sonra bıraktım, o da o an içinden ben bu kıza sigarayı bıraktırırım diye düşünüyormuş meğerse :D


  • rayde  (08.09.19 13:17:04) 
Elbette, o kadar ısrar etmişti ki buluşalım diye yarım saat oturur kahve içer kalkarım diyordum, 4 saat oturup kesintisiz sohbet ettik. Hala da ediyoruz :)


  • wendyangelamoiradarling  (12.09.19 14:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.