[]

kablonet'i nasıl bilirsiniz?apartmanda altyapısı varmış.

internetten başvurunca kaç günde internete bağlanırım?




 
Bana ayni gun baglamislardi / istanbul kucukyali. 3 yil kullandim bir gun bile kopmadi


  • oscar  (03.09.19 07:02:04) 
kullanan arkadaşlarım oldukça memnun.


  • teritori  (03.09.19 08:22:52) 
ailem 10 yıldır kullanıyor. mükemmel çok ucuz ve 10 yılda 5 kere falan kopmuştur. o da en geç 24 saatte düzelmiştir.


  • neverlose  (03.09.19 08:38:12) 
Yillarca kullandım cok memnundum


  • basond  (03.09.19 08:53:05) 
5 is gunu icerisinde baglanirsin en gec


  • mariposa  (03.09.19 10:33:14) 
Kullandım memnunum , nitro hizmeti çok işime yaramıştı.

Teknik desteği de eve yakın şubeleri vardı nadiren bozulduğu zaman 5 dakikaya geliyorlardı.
  • owaki  (03.09.19 12:33:16) 
15 senedir falan kullanıyorum. ne kadarda bağlarlar bilmiyorum ama kopma vs neredeyse hiç yaşamıyorum.
aşırı iyi. problem anında telefonla anında ulaşabildiğiniz call center hizmetleri mevcut. problem çözümü olmaz ise kısa zaman içerisinde teknik destekçiler eve geliyor. (sanırım 10 seneye yakındır da eve teknik ekip gelmesini gerektirecek bir problem yaşamadım)

  • yanginmerdiveni  (03.09.19 12:54:13) 
merhaba, kablonet övmeye geldim:

öncelikle çabuk bağlanır ve evdeki her yere çok temiz biçimde kablo çekerler -yani birden fazla odaya internet ve tv bağlantısı çektireceksen, istediğin gibi yapıyorlar, temiz çalışıyorlar, duvarlara sabitleme işlemini yapıyorlar vs vs- teledünya kutusu alacaksan teledünya kart güncellemesidir, kutu güncellemesidir vs, modemin ayarlarıdır falan hallediyorlar, eğer modemden çok anlamıyorlarsa da hemen telefonla çağrı merkezini arayıp hallettirebilirsin, tek sorun modem şifresi manas destanı gibi uzun ve karışık, ama değiştirmeni tavsiye etmem, kırmak için mit'den terk hacker falan lazım XD. çağrı merkezi çok çabuk bağlanır, yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, sadece bir kere habersiz kesildi, onda bir tek bekledim çağrı merkezinde aradığımda çünkü bir anda yoğunluk oluşmuştu. ben genelde hızımı ya da kotamı arttırmak için arıyorum :D o yüzden beni ayrı severler zaten XD onun dışındaki kesintilerde bir gün önceden -hatta bazen iki-üç gün önceden- muhakkak telefonuna mesaj gelir, ne bileyim mail atarlar ama mutlaka haber verirler kesinti olacak diye, kafalarına göre iş yapmazlar. ilk aldığımda bir tek oyunlarda ping sorunu yaşamıştık ama bu da bundan on yıl önceydi, şu anda maşallahı var. eğer kampanyalarına denk gelir de taahhüt verirsen ucuza denk getirebilirsin, özellikle de yeni kullanıcı olarak. mesela eskinin ttnet'i ile karşılaştırıyorum, ttnet daha ucuzdur evet ama ucuz etin yahnisi de pek olur, ttnet'ten eski zamanla tam hatırlamıyorum hızını ama en hızlı ve pahalısını almıştık, hem santrale uzağız hem de apartmanın telefon hattı eski diye hiçbir zaman o hızı görememiştik -ve "şu kadar hıza """kadar"""" olan kampanyalardan da değildi, direkt salt o hızda olması gerekiyordu. atıyorum 8 mb ise 8 mb gelmesi gerekiyordu, 5'i zor görüyorduk. aynı hafta kablonet bağlatmıştık, hatta galiba o gün öğleden sonra aramıştık da akşam mı ne gelmişti sanırım, böyle akşam ona kadar falan çalışan çılgınlar 0_o direkt istediğimiz hız geliyordu, e altyapıları farklı haliyle. dsl hatların hepsi türk telekom altyapılı zaten, gerçi her yer fiber oldu artık sanırım, dimi? diğer fiber hatları bilmiyorum ama nasıllar. kablonetin bir güzel yanı da kablo tv de yanında geliyor, ona ayrı para ödemiyorsun diye hatırlıyorum. ama kutu alayım teledünya olsun dersen onun için de cüzi bir miktar veriyorsun diye biliyorum. eğer teledünya'nın film kanallı vs paketlerini alırsan fiyat artıyor tabi ama bize yetiyor şahsen.

edit: gören de kablonet bana reklam yapıtırıyor sanacak XD
  • pasp  (03.09.19 16:25:11 ~ 16:27:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.