[]

vakit almayan sağlıklı öğün fikirleri/ sağlıklı atistirmalik

işten/ okuldan gelince kolayca yapılabilecek, vakit almayan, minimum karbonhidratlı yemek tarifleriniz var mı?

benim sıklıkla yaptıklarım: mercimek çorbası, ton balıklı-tavuklu salata, menemen, yumurtalı bir şeyler :(


bir ara çok düzgün besleniyordum ama çok bozdum ve bu konuda her şeyi unutmuş gibiyim.


2. sorum: sağlıklı atistirmaliklariniz neler? kuruyemis/ meyve dışında.

 
Karışık salata(birer salatalık, domates, biber biraz marul, peynir, zeytin, limon, zeytinyağı)
etli taze fasulye( eti ufak kesip pişirdikten sonra üzerine taze fasulye, patates ve Soğan doğrayıp birlikte pişiriyorum. Su domates vs yok)
Fırında mücver.
Tavuklu arpa şehriye çorbası
bunların hepsi ekmeksiz yenilebilen şeyler.

edit: Geçen bir yerde çok değişik ve lezzetli sebzeli mücver yedim kızartılmıştı bu kez. Ben henüz denemedim ama içinde taze fasulye, patates(rendelenmiş), bezelye, mısır unu ve normal un vardı. Böyle karışık sebzeli şeyler de deneyebilirsiniz.
  • Amaranta ursula  (31.08.19 14:11:34 ~ 14:19:26) 
kimse yemek yapmıyor mu canlarım?


  • yuvarlanantencereninkapagi  (31.08.19 18:47:13) 
Bir tane düdüklü tencere senin ilacın. Bakliyat yemekleri bile yarım saat sürmüyor. Akşamdan suya koy, bir soğan kavur, salça ekle, bakliyatı koy. 30 dk da hazır. Fırının varsa pratik tarifler daha bol. Bulgur, pirinç desen en fazla 15 dk.


  • mekaniker  (31.08.19 19:43:23) 
instagram'da bunları tarifleriyle veren çok hesap var, örneğin melynutty. ben oralardan bakıp yapıyorum, fazlasını buzluğa atıyorum.genelde yaptıklarım fit pankek, tahinli kurabiye, sebze tabanlı pizza oluyor. çare instagram.


  • ludmilla  (31.08.19 19:51:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.