[]

Dostlar ne oldu Galatasaray’a

Bu kötü gidişatın sebebi ne olabilir? En pahali kadroya ragmen...




 
Yaşlı kadro, 17-18 BJK gibi. Stoper, bek (hoca tercih etmiyor yedekleri), gol atamama sorunu. Bir de orta sahada ve forvette oynayan as oyuncuların pırpır olmaması, ki bunda TSL’nin de ortalamasının altında bir ekip GS. Henry’i ve o tarz futbolcuları çok arayacağız gibi duruyor.

Not:GS
  • leo1905  (30.08.19 21:21:16) 
Araplardan bir şey olmaz


  • cedex  (30.08.19 21:21:41) 
tek maça 1.60 orandan 10 lira attım galatasaray a sigara parası çıksın diye ondan böyle oldu, kusura bakmayın haftaya oynamam. malatasarayıma mompa :(((


  • fyodor fyodorovic  (30.08.19 21:23:34) 
Dinamik oyuncularımızı kaybettik. Ama Nzonzi ışık veriyor. Artık terimin varlığını hissettirmesi gerek. Cagne ye top gelmiyor abi. Forveti beslemiyorlar. Rehavet var.


  • mekaniker  (30.08.19 21:24:58) 
bir aralar bizde en pahalı kadroyu kurmuştuk :D

bence kadro yaşlı ve genç canavar pek yok. ama genel olarak bi lider mi desem oyun kurucu mu desem eksikliği var gibi. bireysel olarak çok yetenekli adamlarda var ama takım oyunu yok. rakiplerin maçlarını izlemeyi severim ama cidden çok sıkıldım bu maç
  • avatar is back  (30.08.19 21:27:11) 
kötü gidişat yok ortada daha bismillah.

asıl sebep takımın maç kondisyonu ve takım uyumu eksik.
milli takımdan geç dönen çok oyuncu var, yeni transferler var.

uzun vadede bu takım iyi kötü şampiyonluğa oynar. ama dinamizm ve motivasyon gerekiyor. takımın genel profili ve yaş ortalaması fatih hocanın tarzına uymuyor.

edit: yazdım 1dk sonra golu bulduk mu?
(bkz: bir günde tahttan inmeyiz)
(bkz: imparator fatih terim)

edit2: (bkz: gerekirse hakemi de yeneceksiniz)
  • zaoaratu  (30.08.19 21:46:16 ~ 21:54:34) 
herkes çok seviyor ama ben fatih hoca gidene kadar gs li değilim demiş birisiyim.


  • hoot  (30.08.19 21:50:21) 
Diagne etkisiz bi santrafor. Gomis gibi bi adam olsa tüm takım köpek gibi oynar.

Gomis öyle goller atıyodu ki takım ateşleniyodu. Hiç beklemediğin yerde, zamanda mermi gibi şut çıkarıp gol atan bi forvetin varken satıp diagne gibi boş kale-penaltı golcüsüne muhtaç olursan tüm takım etkilenir.

Kendini belhanda’nın, nagatomo’nun yerine koy. Hangi adam seni üst seviyeye taşır? Kimle oynarsan performansın artar?

Olay burada bitiyo.

Araplardan bi şey olmaz diyenler de 2 senedir Galatasaray’ı izlemiyolar bence.
  • Delay Fuze  (30.08.19 21:50:41) 
hakem falan derken yine alırsınız maçları sorun olmaz merak etmeyin :)


  • nundu  (30.08.19 23:02:30) 
cassio lincoln gittiginden beri biraktim gs yi. arda selcuk burak umut fatih terim hasan sas isimlerini duyunca beter olsunlar diyorum. lincoln u gondermeyeceklerdi :))


  • catch  (30.08.19 23:21:21) 
oyuncular fatih hocanın tarzına uygun değil demiştim, hocaya sormuşlar
youtu.be

  • zaoaratu  (03.09.19 20:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.