[]

KYK Kredi Yapılandırması

Selamlar,

Az önce vergi dairesinden tebligat geldi. Beni vergi dairesine çağırıyorlar ödeme yapmam için.

Toplam borç 13 bin küsür. Bunu şu an tamamen ödemem mümkün değil. Bir önceki yapılandırmada eşimin borcunu peşin kapatmıştık. Bir sonraki yapılandırma döneminde de benimkini hallederdik diye konuşuyorduk. Ama yapılandırma gelmeden tebligat geldi :)

Şimdi ben neler yapabilirim? Vergi dairesine gitmem şart mı? Yoksa gib.gov.tr den taksitlendirme başvurusu yapsam aynı şey mi? Gecikme faizi v.b. konularda herhangi bir yapılandırma yaparlar mı?

 
internetten yapilacak isler hic esnek degil, yerinde bizzat pazarlik gibi yapabiliyorsunuz ve yapilandirma soz konusu oluyor. mesela 12 taksit diye anlastiniz ilk taksidini odediginizde yaptirimlar kalkiyor.


  • eipcack  (28.08.19 10:36:18) 
internetten yapmak ile vergi dairesinde yapmak arasında fark yok. oturduğunuz yerden halledin. öyle aman aman faiz de almıyorlar.

şurda detaylı anlatmıştım:

(git: 1366459)
  • patates  (28.08.19 10:44:40) 
Bana da bir kaç ay önce tebligat geldi. Bir sonraki yapılandırma dönemini bekliyordum. Ödeme yapmadım, yapılandırmaya da gitmedim korkunç faiz bindiriyorlardı çünkü. Banka hesaplarına bloke kondu ancak bu para giriş çıkışına engel bir durum değil. Sadece dönem dönem hesabı kontrol ediyorlar ve hesabınızda + miktarda para mevcut ise bloke konuyor. KMH hesabı kullanıyorsanız hesabınızı iyi yaparak artıya geçen parayı önleyerek devam edebilirsiniz veya hesaba artıya geçen para girişi olduğu anda havale, eft girerek veya parayı çekerek devam edebilirsiniz. 6-7 aydır bu şekilde devam ettiriyorum yapılandırma çıkmadan ödemeyi planlamıyorum.


  • Deathcomenearme  (28.08.19 19:52:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.