[]

Erkekler son dönemde daha mı cesur giyiniyor sizce?

Kadınlar her mevsim tiril tiril giyiniyor, tamam da erkekler sanki son dönemlerde daha mı cesur giyiniyor ne?
Popo ve öndeki uzuvlarını haddinden fazla belli eden daracık pantolon, daracık dar kesim kıyafetler ya da feminenliğin çizgisinde dolanan (tayt, feminen duruş sergileyen desenli-tarzda kesimi olan kıyafetler giyenler çoğaldı sanki. Algıda seçicilik mi yoksa siz de böyle mi düşünüyorsunuz?

Peşin Not: Evet, erkekleri süzüyorum oralarına bakıyorum.

 
Doğru tespit
Ben öyle giyinenleri de ya kıro ya da gay olarak yorumluyorum

  • trgydl  (23.08.19 20:33:20) 
Dar pantolon cesurluktan değil. Doğru dürüst normal kıyafet kalmadı piyasada.

Ama ben en çok bilek gösteren pantolon ve babet çorap kombinasyonu yapan erkekleri görünce rahatsız oluyorum.
  • marsargo  (23.08.19 20:36:37) 
Cesur degil de soytari giyinmeye basladilar. Cesur degil mal olman lazım oyle giyinmek icin.
Sektor de piyasaya feminen erkek kiyafetleri surmeye basladi son yillarda. Cogu marka homoseksuel kiyafetleri satiyor.

  • stavro  (23.08.19 20:46:37) 
Daha cesur giyiniyoruz, doğrudur. Mesela önceden çiçekli, renkli şeyler de bu kadar sık giyilmezdi. Kesimler de git gide daralıyor. Bence güzel de oluyor. Gay, şarlatan diyenler de kendi dertlerine ağlasın.


  • doxanikee  (23.08.19 21:07:43) 
Doğru dürüst pantolon kalmadı bu işin bahanesi. Gayet normal pantolonlar bulunabiliyor. Evet son zamanlarda böyle bir furya çıktı. Görsel açıdan kötü buluyorum.


  • mekaniker  (23.08.19 21:09:19) 
evet. sünnet çocuğu gibi yürüyen kıro doldu her taraf. Tek tesellim bu gidişle bu tiplerin üreyemeyecek olmaları lol


  • windows95  (23.08.19 21:10:27) 
ben daha soruyu okumadım, dur hele!

vücutlarına göre giyinmiyor insanlar, bu sorun. yani, dar paça kısa pantolon değil, hakikaten kadınsı hatlar sergilemeleri sorun. ben çok heteroseksist düşünmüyorum; dantel gömlekle de erkeksi görünebilir bir adam... ama heteroseksüel bir kadın olduğum için belki, erkekte yuvarlaaak bir kıç görmek istemiyorum. babet de giymesinler; çıtı pıtılar sanki... bir de, nasıl süslü bazıları!
  • e haliyle  (23.08.19 21:10:34) 
evet seninle ayni dusunuyorum. erkeklerin yasli kismi haric, geriye kalan erkeklerin geneli son donemde cesur giyiniyorlar.

dar pantolon giyenlerin hepsine yakini gay degil. gercek ve gizli gayler kendilerini belli etmemek icin boyle seyleri ya sevmezler ya da giymezler.

evet moda sektoru ureticilerinin hepsine yakini escinsel. ve bu yuzyillardir boyle. yeni bir sey degil. yani bilerek dar kot modasini piyasaya surduklerini soylemek icin kotu niyetli olmak gerekiyor. moda her donem degisen bir sey. biz de dar doneme denk geldik sansimiza.

son bir not: erkek poposu gorunus olarak kadinlarinkinden cok daha guzel. bilimsel bir gercek bu.
  • Leonardo~Da~Vinci  (23.08.19 21:41:52) 
Cesur değil leş

Toplumun %95 i bu dar paça, yaka bağır göbek fırlatacak kadar dar gömlek tiplerden baya baya tiksiniyor. Sadece böyle giyinenler süper gözüktüklerini düşünüyorlar. Bir de savunuyorlar. Baya tiksinç bence.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (23.08.19 21:47:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.