[]

Arabadan anlayanlara bir soru

Arkadaşlar merhaba,

Aramızda otomobiller ve piyasa hakkında bilgi sahibi pek çok kişi var diye tahmin ediyorum. Size bir sorum var.

Elimizde 2014 model astra j sedan benzinli bir araç var. Yaklaşık 23 bin km'de. Değişeni yok, tampon ve çamurluk bölgelerinde boyalar var. İlanlara baktım sanırım 65bin civarına alıcı buluyor.

Araçtan çok fazla yakıt tüketmesi nedeniyle memnun değiliz hiç. Bu para alternatif araba ne alınabilir, satmaya değer mi ? Astra'nın ilk sahibiyiz yakıt tüketimi dışında da hiçbir şikayetimiz yok arabadan. Ama alternatif ne olabilir bilemedim.

teşekkürler çok.

 
lpg taktirin


  • eipcack  (23.08.19 14:09:43) 
Egea kadar kalas başka bir araba varsa o da eski modeli Linea'dır. Fiat kesinlikle önermiyorum.

Tüp taktırın +1

Olmazsa satıp o paraya B segmenti dizel bir araç alabilirsiniz. Örnek Polo, fiesta.
  • himmet dayi  (23.08.19 14:41:47) 
ben suzuki baleno alıp geçeceğim. lpg ile filan uğraşamam. dizel aracın sıkıntıları ile de uğraşamam. zaten orta segment araçlar türkiyede lüks. ayağımı yerden kessin bi yerden bi yere götürsün yeter. yollarda rally yapacak halim de yok. uzun yolda 120 140 ile giderim yavaş yavaş :)


  • ergenpezeveng  (23.08.19 14:47:34) 
kendi aracını satıp bilmediğin bi araca girmek emin ol seni yakıt konusundan çok daha aşılamaz sorunlara yönlendirecek. sağlam bi firmaya lpg taktırıp devam etmek benim önerim.


  • johnnie w lker  (23.08.19 16:08:25) 
23.000 km'deki araç satılmaz. Kaliteli bir lpg taktırın.


  • komando kani var bende  (23.08.19 16:10:54) 
O kilometredeki bir astra, hem de 2014 model, ilana koyar koymaz satılır. Ben olsam ben de satmazdım muhtemele, çünkü satıp yerine o paraya o temizlikte ve kalitede araç bulmanız mümkün değil. Dizel almanıza değecek kadar yol yapıyor musunuz?


  • roket adam  (23.08.19 17:46:36 ~ 17:47:03) 
yanıtlar için çok teşekkür ederim


  • iceberg737  (26.08.19 11:08:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.