[]

yolun yarısından sonra

35 yaşında 15 yıllık memur bi abimiz aöf de 2. üni kaydı düşünüyor. aşcılığı çok seviyor yemek yapmak ve servis etmek onu mutlu ediyor. bir yandan yabancı dili çok iyi ve yeniliğe de açık ama yaş haddinden becerememe korkusu da var diğer tarafta web tasarım ve kodlama öğrenip yazılım mühendisliğine kasma fikri var. hem yaşı sorun olmaz hem de ek gelir yaratabilirim umudu vat.

önerilerinize açığız işin uzmanlarından fikir bekliyoruz şimdiden teşekkürler.


 
Birikim var mi?


  • rubisko  (11.08.19 13:03:43) 
5 yıl ev kredi borcu kalmış hocam başka bi borç vs yok. ama birikim de yok.


  • hatasızcoololmaz  (11.08.19 13:09:04) 
aof ascilik yaninda usla, msa ya kayit olaun. youtubeda falan hergun ascilari izlesin. hayati yemek olsun yani.

kodlama falan olmaz bu saatten sonra. kafa olarak degil sabir olarak.
  • mayeskuel  (11.08.19 13:29:51) 
Gündüz memurluk yapıp akşamları evde pasta yapan ve pastanelere, doğum günü vs etkinliklere satan bir tanıdığım var. İnsanlar artık hem ev yapımı pasta, börek olsun hem de uygun fiyata yaptırıp ikram edeyim derdinde. Bence mantıklı bir iş.
Web kodlama işini yıllardır yapıyorum, sürekli yenilikleri takip etmek, kendini geliştirmek gerekiyor. Bu işi de yapabilir tabi ki, yabancı dil bilmesi avantaj, kaynak bol. Çalıştığı birimi değiştirip bilgi işleme geçmek isteyebilir. Ama 20 yaşında olup süper kod yazan insanları görünce morali bozulabilir. şahsen benim bozuluyor :)

  • kendi helvasını kavuran zombi  (11.08.19 13:34:55) 
Kendi helvasını kavuran zombi +1. Bir instagram hesabı açmaya bakıyor artık bu işler


  • ma ya  (11.08.19 13:47:43) 
35 yaşından sonra yazılım sektöründe iş çok zor.


  • war of the world  (11.08.19 14:08:25) 
20 yasinda memurluk kiyakmis


  • kreatin  (11.08.19 14:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.