[]

Uzun yolda dinlenebilecek şeyler (müzik hariç)

Mesela Mesut Süre ile İlişki Testinde hoşuma giden birkaç bölümü indirdim. Rabarba programındaki Fazlı Polat'la yaptığı yayınların kaydını aldım.

Sizin de sevdiğiniz radyo programları ya da farklı türde programlar var mı?


 
TRT'nin radyo tiyatrosu.
www.radyotiyatrosu.net

  • heritage  (09.08.19 13:32:27 ~ 13:33:06) 
ben cem yılmaz'ı açar dinlerim her gece yatarken.


  • jugador  (09.08.19 13:36:27) 
Yeraltından notlar.
babala TV serisi olan.

  • neymis  (09.08.19 13:37:16) 
Alem fm Fatih Yıldırım 16-18 arası galiba, Serdar Gökalp de 22de.
Cüneyt özdemir de olur.

  • coca cola  (09.08.19 13:39:28) 
O tarz mı? dinliyorum. komikler


  • kendi helvasını kavuran zombi  (09.08.19 13:39:41) 
(bkz: o tarz mı) can bonomo, can temiz, ismail küçüksev, sonraları can sungur da eklenecek sanırım daha gelmedim o bölümlere. rabarba seven bunu da sever.
(bkz: podcastia maceraları) yine aynı kadro. masaüstü RPG oynuyorlar.

ikisi de spotify'da ve youtube'da mevcut.
  • unalub  (09.08.19 15:25:04 ~ 15:25:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.