[]

Kahve Makinesi tavsiye?

Ey Romalılar,

Uzun zamandır filtre kahve içiyorum evimde. French press, moka pot, basit filtre kahve makinelerini çok kullandım.

Espresso bazlı kahveleri yapmayı öğrenmek istiyorum.

Yoksa kapsül- kahve makinesi mi almalıyım? Bu çok mu kolaya kaçmak olur?


Tavan fiyatı belirlemedim. Ama bana yeterli birşey almak istiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz ve hangi amaçlar için kullanıyorsunuz? Sizden yola çıkarak ben de seçim yapayım )

 
Bana kalırsa kapsul yerine normal espresso makineleri al. Çünkü kapsülde markanın kapsülüne bağlı kalıyorsun ve taze çekilmiş kahve tadı alamıyorum mesela. Ben evde filtre kahve makinrsi kullanıyorum ama bir tane de espresso için makine almak istiyorum (süt köpürtmesi de olan)sırf flat white vs yapmak için:)


  • solenkol  (08.08.19 08:52:02) 
sadece taze çekilmiş filtre kahve içmek istiyorum diyorsan şunu kullanıyorum ve çok memnunum,

www.philips.com.sg

yok ben latteydi espressoydu onları da severim, taze taze içeceğim dersen aşağıdaki ürün var.
www.siemens-home.bsh-group.com
  • slogan bulamadik  (08.08.19 09:08:26) 
bende şundan var www.hepsiburada.com
ama fiyat kesinlikle pahalı burada, daha uyguna bulursanız bakın.

  • veritaslibertas  (08.08.19 09:41:38) 
bende delonghi dedica ec680 var, aldığım sırada kendi fiyat aralığındaki en iyi makinelerden biri olarak geçiyordu değerlendirmelerde (özellikle yurt dış değerlendirmelerinde). bunun muadili delonghi dedica ec685 var şu an piyasada, fiyatı 1300 civarı. çok gelmezse deneyebilirsiniz.

kapsülü tavsiye etmem hiç, hem bir süre sonra çok pahalı gelmeye başlıyor hem de yeni çekilmiş kahveden espresso ve türevleri yapma imkanının kalmıyor pek. yeniden doldurulabilir kapsül falan alabilirsiniz ama o zaman da bir anlamı kalmıyor o makineyi kullanmanın.
  • shadowfollower  (08.08.19 11:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.