[]

Katlanır bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz

Alsam mı acaba diye düşünüyorum. Fakat 20 inç jantlar gözüme çok küçük, çocuk oyuncağı gibi geliyor, kullanımı bir süre sonra sıkıntı olur mu diye endişe ediyorum. 26 inç katlanır jant almam daha mı doğru olur? Katlanır bisiklet almak istememin sebebi gün içinde işe gidiş gelişlerimde ve toplu taşıma araçlarında kullanacak olmam. Kullananlar ve bisiklet tutkunlarının görüşlerini bekliyorum.




 
20'likleri çoğu yerde görüyorum. kocaman adamlar utanmadan kullanıyorlar.
şaka bir yana gayet pratik bisikletler. evet bir sürü adam kullanıyor. alın pişman olmazsınız.

  • orijinal nick bulamadim  (05.08.19 15:48:52) 
toplu taşımada kullanacaksan zaten başka seçeneğin yok. gayet normal bu arada katlanır bisiklet atın bu at gözlüklerini:)


  • hlt1985  (05.08.19 15:54:16) 
1 senedir sağda solda binmek için kullanıyorum. decathlon'dan almıştım. toplu taşımada hiç kullanmadım ama. her açıdan çok pratik. evin bir odasına katlayıp koyuyorum işim bittikten sonra. katlanır alma amacım da evde dursun ve bu sırada yer kaplamasındı zaten.


  • Thredith  (05.08.19 16:04:43) 
Bende var, satmak istiyorum. Çünkü çocukluktan alışmışım normal bisiklete. Bununla yapamadım. Gidonuyla sıkıntım var. Çok hassas geliyor. Hafifçe döndürsem dengem kayboluyor filan. Hoş değil.


  • inawen  (05.08.19 16:04:59) 
bir süre sonra katlamaktan yorulacaksın demeye geldim. bir de yokuş çıkamayacaksın :)


  • evde liyakat kalmamis  (05.08.19 16:07:10) 
piyasadaki katlanan bisikletlerin çoğu çok zor katlanıyor :) ama benim aldığım model mesela, oldukça pratik ve taşıması kolay (mosso town). küçük jantlar dert değil önemli olan kompakt olması. kompaktlığı önemli değilse standart bisiklet al zaten..


  • kronik  (05.08.19 16:32:37) 
Zevk bisikleti, ulaşım amacıyla sürekli kullanabileceğinizi düşünmüyorum. Rampalarda adamı çok yoruyor.Ben iki sene kullandım, satılığa çıkardım bakalım alıcı bulursam bunu satıp bir tane gezi bisikleti alacağım.

Bineceğiniz toplu taşıma araçları çok kalabalık değilse sorun olmaz.

Daha önce burada katlanır bisiklet konusu çok açıldı, onları da inceleyin.
  • Tutkun  (05.08.19 17:38:50) 
Yıllardır Tern (Dahon'un ikizi) kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama; yokuş çıkılmıyor (kişiden kişiye değişir), katlamak pratik olsa da her gün toplu taşıma araçlarına bindirmek bence eziyete dönüşür, gidon hassas, alışmak gerekiyor, Brompton bile alsanız hatırı sayılır derecede ağır, öyle alayım rahatça taşıyayım olmuyor.

Özet; pratik olsa da temel ulaşım aracı olarak bence kullanılmaz. Mesafe kısa ise, toplu taşıma aracına binmeyecekseniz, yokuş yoksa olur ama. Ayrıca keyif için binmek maksadıyla da alınır.
  • orient blue  (05.08.19 18:11:14) 
Bir ara her gün Koşuyolu - Moda arasında ise gidip geldim 7 vites mosso matine 2d ile. Günde neredeyse 1 paket sigara içiyorum ama bu güzergahta çok öldüm bittim durumu olmadı. Biraz hızlıca eve dönmek istediğimde çok yer yapıyor sadece. Ben evin balkonuna koyuyorum kullanmadığım zaman. Hayallerimdekinden daha ağır ve büyüktü mesela. Gidip bir bisikletçide deneme türü yapmanızı öneririm.bir de gidon küçük ve alışmak zor yukarıdaki arkadaş doğru söylemiş


  • yercekimini kendine ceken adam  (05.08.19 20:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.