[]

Eylul de tatil

Merhabalar 6-16 eylul gibi ege akdeniz turu yapmak istiyoruz. O zamana tekne turu bulabilir miyiz? Ve hava o zaman araliginda bodrum marmaris likya yolu nasil oluyor gecen senelere baktigimizda. Daha erkene mi ceksek daha iyi olur?




 
Gecen sene 24 Eylulde Marmaris civarindaydim, ekimde de Bodrum'da. Tekne turu yaptik Marmaris'te. Bence kesinlikle daha erkene cekmeyin, sakinlikten ve hafif serin havadan hoslanmiyorsaniz daha erkene cekmeyi dusunebilirsiniz. Bir de gecen sene 30 eylul civari firtina beklentisi vardi, bizim tatilimize ayri bir heyecan katti ama herkes tercih etmeyebilir, yağmurda denize girmek bana göre cok zevkli, baskalari günümüz heba oldu diye dusunebilir. Kendimi bildim bileli güneyde tatil icin okullarin açildigi donemi tercih ederim, bence en iyi zamanlari.


  •   (04.08.19 14:52:59) 
en guzel zamanlari eylul ve ekimin ortalari gibi oluyor. cocuklu aileler dönmüş oluyor evlerine. sessiz sakin oluyor, cok kalabalik da olmuyor. hava da bunaltici ve nemli olmuyor. ozellikle akdenizin en guzel zamani bence. ege biraz soguk olabilir ama.


  • in vino veritas  (04.08.19 15:06:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.