[]

pilavı buzluğa atmak

pilavı yaptıktan buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atsam, ısıtıp ısıtıp yesem, deneyen var mı nasıl oluyor




 
Kötü oluyor. Pilav ertesi güne bile kötü oluyor bence. Buzluktan çıkardığınız pilavla yayla çorbası ya da kadınbudu falan yapsanız daha iyi.


  • whoosie  (02.08.19 17:07:23) 
bende bi kez denedim bunu, yapıştırmadan ısıtamadım, ısıtsam da tadı güzel olmadı ilk günkü gibi değildi, beğenmedim.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.08.19 17:08:47) 
Sadece mikrodalgayla ısıtırsanız yenir. İçi de donduğu için içinde kar tadı kalıyor diğer türlü tavada falan.


  • kitik  (02.08.19 17:09:53) 
mikro dalga da bile kötü oluyor, tanelerin merkezine yoğunlaştığı için içi sertleşiyor, üstü lapa oluyor öğk.


  • Big bada bum bum  (02.08.19 17:27:24) 
evde az kalan pilavı buzluğa atıyorum. ama sadece yayla çorbası yapmak için. bence pilav olarak yenmez tekrar


  • ferrarimizolaydisatardik  (02.08.19 18:00:14) 
pirinçler o şoktan sonra kırılır. ben yapmıyorum ama öğrenciyseniz ve gurmelik iddianız yoksa neden olmasın. yapılabilir.


  • lovemyself  (02.08.19 19:11:15) 
5 günlük yapıp buzdolabının altına koyarsan da bir şey olmaz. Yiyeceğin kadarını tavaya koyup çok az su ekleyip ısıtırsan hemen hemen ilk piştiğindeki gibi oluyor.


  • mekaniker  (02.08.19 20:40:32) 
valla ben yapıyorum ama önceki cevapları okuyunca çok mu midesizim diye düşünmedim değil.
sabahtan veya önceki akşamdan buzdolabına alıyorum, akşam mikrodalgada ısıtıyorum. yani taze pişmiş gibi olmasa da bence gayet gideri oluyor.

  • pati  (02.08.19 20:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.