[]

Küflenmiş kazandibi yedim

Yarım paketi gömdüm tadı da bi değişik bunun derken küflendiğini gördüm. Kusmaya çalıştım kusamadım.
Elimi ve diş fırçasını boğazıma soktum, sandalye ile kendi kendime heimlich manevrası denedim, ayağım tavana gelecek şekilde ters durarak bekledim, sağ elimi kaldırdım sol elimi daldırdım döndüm 360° o da olmadı.

Bişey olur mu

 
yoğurt ye


  • lcha  (01.08.19 15:44:23) 
Kuflu kazandibinden bir sey olmaz da denedigin seylerden dolayi olme riskin daha fazla.


  • exlibris  (01.08.19 15:54:10) 
Uzman değilim ama çok bisi olacağını sanmıyorum


  • all girls dream  (01.08.19 15:54:31) 
Öncelikle uzman değilim, sadece pinpirikli bi insanım. Bazı süt zehirlenmeleri kendini 30dk içinde gösterirken bazıları 12 saat hatta daha sonra bile gösteriyor diye biliyorum. Bi gözlemleyin kendinizi mesela midenizde bi ağrı falan var mı, kusma hissi geliyo mu, ishal oldunuz mu vs. Bunların etkileri saat geçtikçe artmıyosa sanırım yoğurt falan yiyip su içince vücut kendini toparlıyor ama artarsa bunlar acile falan gidin mutlaka.

Muhtemelen tatlıyı buzdolabına koymayıp kutuda oda sıcaklığında bekletti salaklar. Şok ve A101de çok yapıyolar bunu.
  • superfluid  (01.08.19 16:50:43) 
çoğu küf seni zehirlemez ama buna emin olamayacağın için asla küflü bir gıdayı tüketmemelisin.

en kötü durumda miden bozulacaktır.
  • orpheus  (01.08.19 17:56:41) 
Mevlana gibi dönsen belki başarabilirdin. Sonunu yanlış yapmışsın. Neyse mide bulantısı falan olursa acile git yıkasınlar.


  • mekaniker  (01.08.19 20:03:56) 
sadece tahmin: bir şey olmaz.


  • bonanza  (01.08.19 20:05:42) 
allah rahmet eylesin


  • vladimirdökümov  (01.08.19 20:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.