[]

Xmen wolverine ve days of fture hakkında soru spoiler

www.eksiduyuru.com

burda öncekilerle ilgili sorular sormuştum.


Şimdi xmen wolverine ve days of future seyrettim ve bir kaç sorum var. Gelecek filmleri seyretmedim daha., oralarda açıklanıyorsa seyrederim orda.

1- Days of futurede metal pençeleri nasıl var, xmen wolverinde uzak doğu ülkesinde kaybetti?

2- Geçmişe gidip boğulma tehlikesi yaşadı logan. Sonrasını hatırlamıyor. Gelecekteki haline geri gelip uyandı. GEçmişteki ise geçmişteki bilinciyle devam etti. Boğulma olayından sonraki günler nerde o zaman, hatırlayamaması garip geldi. Herkes hatırlıyor her şey (değişmiş halini yani öncekini değil).

3- trask gerçekten gizli bilgileri satıyor muydu.?

4- Geleceği değiştirdiği için, metal pençeleri de belki yok artık çünkü olaylar çok değişti. Bunla ilgili bilgi var mı?

5- sondaki piramitleri yapan kişi ilerde mi açıklanacak neyle ilgili olduğu?

6- Ben 2 farklı yerden seyerttim bu filmi. Birinde bobby ölüyordu dövüşürken sentinellerle. Ama ölmüş olsa bile geçmiş değiştiği için yaşayacaktı çünkü hiç sentinel yaratılmayacaktı. Bu farklı senaryo hakkında bilgisi olan var mı, bobby ölüyor ve wolverinei rogue kontrol ediyor, öbür kadın değil.

7- niye hep wolverine ön planda tüm filmlerde, gambit vs yok hiç.

 
1 - Evet ama arada Magneto'nun yardımıyla o pençeler tekrar uzuyor (ya da eski hâline dönüyor)

2 - Hayır, zamanın bir noktasına geldiğinde uykusunda uyandı ve her şeyi bir rüyayı hatırlar gibi hatırladı. Charles da o yüzden "demek geldin" demişti. Yani aradaki alternatif gelecekte gerçek Logan hafızası ile geri dönmüş oldu. Bu konu biraz karışık, farklı kaynaklar bulursam editlerim bu maddeyi.

3 - Niye satmasın ki ? Adam bu işe yıllarını vermiş ne de olsa. Sentinel'ler onun projesinin bir uzantısı.

4 - Bu sorunu tam anlayamadım ama metal pençelerin filmin başındaki gibi olup olmadığını bilmiyoruz tam. Ayrıca filmin sonundaki zaman, Wolverine'in Silver Samurai ile dövüştüğü zamanın öncesindeki bir zaman olabilir.

5 - Ohoo, sen çok geride kalmışsın (: Apocalypse o -ki bir sonraki filmin işaretiydi zaten o sahne.

6 - Evet orjinal gelecekte ölenler yenilenmiş gelecekte ölmez. Rogue Kitty'nin güçlerini devralıyor bir süreliğine sadece.

7 - Yüzlerce X-men karakteri var, iyi tarafta, kötü tarafta olan. Neticede hepsine ayrı bir rol biçemezler ki ? Wolverine, Marvel'ın "poster boy" larından. Superman gibi düşün veya Green Lantern. Ayrıca kendisi yaratılmış ilk X-men karakterlerindendir.
  • Psycho Mantis  (28.07.19 22:19:06 ~ 22:31:08) 
Psycho Mantis

2- gelecek filmlerde mi oldu bu olay, yani hatırlaması?

1- Hangi filmde göründü magneto yardımıyla pençe eklenmesi? Ben film mi kaçırıdm diye soruyorum da. Stryker çünkü kafasına filan da enjekte etmişti metali. Ama olaylar değişince belki hiç o ameliyat olmayacak
  • CursedChico  (28.07.19 23:27:34) 
1 - hayır bu filmden bağımsız bir teoriydi fanlar tarafından dile getirilmiş. Muhtemelen çizgi roman ile ilişkilendirilecek olsa dahi, Magneto'nun gücü bunu yapmaya muktedir zaten.

2 - Bunu senin için tekrar araştırdım ve hatırladım mevzuyu.

Charles, Logan'a "demek geri döndün" diyor yani o uykudan uyanana kadar Logan bizim bildiğimiz eski Logan değil (Charles ile tanışmaları vs..), Geçmişe dair her şeyi hatırlıyor lakin filmde oluşan "yeni timeline" ı (suya atıldıktan sonrasını) hatırlamıyor o andan sonra. Bunu da şuradan anlıyoruz:

Charles: En son hatırladığın şey ne ?
Logan: Boğuluyordum... (yani filmin sonuna işaret ediyor)

Son olarak Charles ona "geriye goş geldin" diyor, 50 yıl önce (filmde) tanıştığı ilk Logan'ı kastederek.

Bu arada bu film senin aklını karıştırmasını çünkü ilk X-Men filmleri ile organik bir bağı yok senaryo açısından.

Yani iki Wolwerine var. 1973 olan ve gelecekteki bildiğimiz Logan. Gelecekteki Logan'ın zihni ve hafızası 1973 model Loganın hafızasının yerine geçmiş oluyor.

Filmde bedeni genç ama zihni gelecekten gelme bir Logan var anlayacağın. Hatta bir yerde bu bağ kopuyor ve Logan "burada ne işim var" filan oluyordu.

Charles'ın "demek döndün, konuşacak çok şey var" demesi ise, yenilenmiş bir zamanda uyanan Logan'ın hem gönderildiği ve değiştirdiği geçmişteki hem de silinen alternatif gelecekteki olayları hatırlamasından ötürü.
  • Psycho Mantis  (29.07.19 00:08:24 ~ 00:18:10) 
Apocalypse filjmindeyim. Scottu striker kaçırıyor. Geçmişteki filmerden birinde victor aracılığıyla okuldan kaçırıyordu. Farklı senaryolar mı? Bu filmde wolverine yok gibi. Wolverin ön planda demiştim, yok galiba bu sefer :)
Düzeltme. woplverine varmış. metal pençeler koyulmuş yine. ama geçmiş filmlerde bunlar koyulurken stryker daha yaşlıydı ve öbür kadın vardı wolverine hikayesi anlatan. Olayların akışı değişti sanırım.

Ordaki kadın storm mu?

WOlverini önceki filmde mystique kurtarmıştı stryker kılığına girip denizden çkarıp. Noldu sonra?
  • CursedChico  (29.07.19 23:37:00 ~ 30.07.19 00:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.