[]

Hayatınızda yaşadığınız en kötü günler ne zamandı ve ne yaptınız?

Bir hafta önce Hayatınızdaki en doğru karar hangisiydi diye bir duyuru açmıştım. Ondan sonrada hayatımın en kötü dönemi yaşamaya başladım. Hiç keyfim yok. Dün yataktan kalkamaya elimi oynatmaya mecalim yoktu.

Bu süreç nasıl gelişecek ve biticek bilmiyorum.

Hayatınızda yaşadığınız en kötü günler ne zamandı ve ne yaptınız?

 
Yas tuttugum zamanlar, kendimi zamana biraktim.


  •   (28.07.19 20:25:00) 
Soru beni depresyona itti :D seçemedim en kötü dönemimi. Maddi dertlerim bitince manevi dertlerim başlamış. Birinciliği henüz taze olduğu için son 1 seneme veriyorum haliyle.

Ne yaptım? Benim yapmama bağlı olsaydı zaten kötü dönemim olmazdı. O yüzden pek bir şey yapmadım, katlandım, çevreme mızmızlandım ve geçmesini bekledim.
  • noisette  (28.07.19 20:30:40) 
kendimi küçük çapta spora verdim.
işte, şınav, mekik dumbell ve dahi koşu.
beyinde ki seretonin seviyesi yüksek olunca, zor zamanlar daha kolay atlatılıyor.
  • pangea  (28.07.19 20:34:20) 
Lise dönemimdi. Herkes bana karşıydı. herşey bana karsıydı.

HErşey güzel olacak diye kendimi avundurdum.

olmadı :/
  • Techsavvy  (28.07.19 20:35:06) 
acemi birliği. faranjit oldum ve iyileşmem imkansızdı. dolayısıyla uykuya en muhtaç olduğum zaman diliminde geceleri uyku da uyuyamıyordum. 10 hafta sabredip dağıtım izninde iyileşene kadar gece ayrı, gündüz ayrı cehennem yaşadım.


  • sinek kral  (28.07.19 21:37:02) 
Birkaç ay önce. İşsizdim, pound kuru üzerinden hayatta kalmaya çalışıyordum, ailemi görmeye istanbula gittim ve buraya döndükten 48 saat sonra sabah 5te telefonum çaldı anneannemin ölüm haberini aldım. Olmayan paramla 350 pound uçak biletine verip istanbula geri döndüm cenaze için. Döndüm, depresyona girdim uzun süre iş aramadım, para harcamamak için evden çıkmadım, biraz kendimi toparlayınca iş aramaya başladım ama çeşitli sebeplerden bütün görüşmeler sonuçsuz kaldı.
Şimdi yarak gibi bi iş buldum, hayatta kalacak kadar para kazanıyorum, ömrümü tüketiyorum. Hala hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum sanırım.

Not: anneannem hayatta en sevdiğim insandı, ölümü beni derinden sarstı.
  • bir nick var benden iceri  (28.07.19 23:13:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.