[]

Bir kadın için hangisi daha acıdır?

Duygusal olarak aldatılması fiziksel olarak aldatılma mı?

Doğal olarak hatun kişilerden cevap bekliyorum


 
Kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum:

Duygusal.

Özellikle balık burcu kadınları, unutmuyorlar...
  • Psycho Mantis  (27.07.19 00:29:28) 
ikisi de, benim için bir farkı olmaz


  • lavie  (27.07.19 00:30:07) 
fiziksel aldatılmanın içinde duygusal aldatılma mevcut olduğundan

fiziksel>duygusal
  • laragofret  (27.07.19 00:34:08) 
Fiziksel


  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (27.07.19 01:15:36) 
açılın taze duygusal aldatıldım. ve adam bana özür olarak herhangi bir fiziksel yakınlık olmadığını ileri sürdü. keşke one night stand olsaydı dedim.

duygusal atlatılmıyor. one night stand de atlatılmaz heralde ama en azından beraber kalıp başına kakarsın.

duygusal aldatılma çok fena.
  • fosforlu cevriye  (27.07.19 02:10:47) 
duygusal


  • bohemianrhapsody  (27.07.19 02:38:35) 
Duygusal.
Fizikseli anlık bir hormon coşması olarak açıklamak mümkün (benim için kabul edilebilir olmasa da) ancak duygusal demek zaten size olan duygusallığın bitmiş bir başkasına karşı hissedilmiş olması demek.
Duygusalın önünde duramazsınız artık biten bitmiştir.
  • Kediyi üzdün  (27.07.19 02:52:57) 
Benim için fiziksel.
Duygusal olarak aldatıyorsa artık başka birini seviyor demektir. İnsan kimi seveceğine kendi karar veremez. Bu yakınlaşma olduğu anda gelip benimle ilişkisini bitirirse her şey olup biter.
Fiziksel aldatma ise beni istemediğini gösterir. Başkasını falan sevmiyor bu durumda. Net olarak adam beni istememiş gitmiş başka biriyle birlikte olmuş oluyor. Ortada sevgi yok aşk yok. Çok ciddi bir aşağılama bu. Kendimde bir sorun olmadığını düşünmek için uzun bi süre çalışmam gerekir diye düşünüyorum.
  • sndy  (27.07.19 03:20:49) 
Fiziksel.
Çünkü ilişkiyi bir anlık heyecan için mahvetmiş oluyor. bu karakterde, bu zayıflıkta biriyle beraber olduğu gerçeğiyle yüzleşir insan. “Keşke bunu yapmasaydı her şey güzel olabilirdi” düşüncesiyle baş etmek zor.

Ama duygusal olunca böyle bir şey yok. Gidip o kişiyle birlikte olmasa da başkasına aşık olduğu için ilişki zaten bitmiş oluyor. diğerinde aklına o fiziksel yakınlaşma gelecek, değer miydi, ne eksikti, biriyle öylesine birlikte olacak kadar değer vermiyormuş falan bi ton şey. Duygusal olarak aldatan da diğeri kadar suçlu, insan birini sevmeye az çok karar verir, bir zemin oluşturur bence ama o durumda hazmedecek daha az konu var.
  • aquarium  (27.07.19 12:19:39 ~ 12:29:08) 
Fark eder mi?


  • naksidil  (27.07.19 13:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.