[]

sınav sorusu [amerikan hukuk fakültelerine giriş]

soru ekte. cevap d diyor. saçma değil mi?




 
değil. yapılan tüm testlerde 20.7 nin çok altı olduğunu söylerken ekstra bir testte buna yakın bir sonuç çıkması kanıtı zayıflatır.


  • cek  (24.07.19 19:04:04) 
mesele kanıtı zayıflatması değil, şıkların hepsi kanıtı zayıflatıyor zaten. mesele en çok zayıflatanı bulmak.


  • slhmlr  (25.07.19 09:04:39) 
tamam işte en çok zayıflatan şık o. sadece a şıkkı zayıflatmaktan öte geçersiz kılıyor.


  • cek  (27.07.19 12:15:04) 
b ve c şıklarındaki olaylardan ötürü ülkede ergenekon-balyoz davaları düştü kardeşim. nasıl zayıfltmıyor bunlar argümanı?


  • slhmlr  (27.07.19 14:32:47) 
demek ki senin mantık işleyişine uygun değil bu hukuk işleri, kendini fazla yıpratma kardeşim.


  • cek  (30.07.19 15:22:31) 
b ve c sikki goreceli seyler, neden zayiflatiyor hic anlamadim expert witness'i? istedigin kadar expert witness tarafli de, tarafli oldugunu gosterecek elle tutulur kanitin yoksa kimse sallamaz.
a sikkinin konuyla alakasi yok bence, icindeki bir maddenin degistirilmesi o kanitin etkisini azaltmaz, baska bir sey ortaya koyar.
dolayisiyla d sikki olmasi gereken sik.
  • kassiopeia  (30.07.19 16:01:18 ~ 18:01:02) 
expert diyo ki ben x bombasını 10 kere denedim 20.7 den küçük çıktı.


a şıkkı diyo ki ama y bombası 25 çıkıyo.

expert güneş gözlüklerini takıp banane aq diyo.

b ve c şıklarına da ben bilmem hakim bilir diye yargıca bakıyo.

d şıkkında ise jüri üyelerinin kafasında bi soru işareti oluşuyor. ulan adam bize 10 denemenin 10unda da şöyledir dediydi. bak 11. denemede farklı çıkmış. yürü git lan diyolar. başka expert çağırıyorlar.

e şıkkında ise, expert: hakim bey ne gerek var ya 100 denemeye falan, bu işin uzmanı benim diyor.

bu denemenin 10 mu 100 mü olacağına karar veren bir bomba yüksek üst kurulu olmadığından cevap 11. denemenin expertin dediği aralığın dışında çıkması.
  • yuzo  (30.07.19 16:23:10 ~ 16:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.