[]

Assos - Akçay arası kamp yeri önerisi

Merhabalar, yakın bir zamanda arkadaşlarla Assos - Akçay arasındaki bölgede bir çadır kampı yapalım diyoruz. Benim az da olsa tecrübem var. Irganize bir yer olursa arkadaşlar için iyi olur ancak önerebileceğiniz bir nokta da olsa iyi olur. Deniz olursa iyi olur ama şarr değil amaç doğayı temiz tutarak hoşça vakit geçirmek. Şimdiden teşekkür ederim.




 
eskiden güreyi geçtikten sonra altınoluğa gelmeden denize nazır bi kamp vardı

www.trivago.com.tr

ha bi de bu var

www.misirli-ahmet.com
  • same idiot  (22.07.19 20:10:14) 
Assos Kadırga Koyu'nda tatil yaptık biz. Orada kamp alanı da vardı.


  • birşeylersoracağım  (22.07.19 21:45:42) 
Teşekkürler


  • mythralioz  (23.07.19 00:37:00) 
bütçe çok önemli değilse,

keçi kamping; goo.gl

kamp olive; g.page

ozgur plaj; goo.gl

mapsten bakabilirsiniz kadırga koyundan itibaren 15-20 tane kamp alanı var. yorumlara göre karar verirsiniz. fotoğrafları da mevcut çoğunun.

üstteki 3 tanesi benim beğendiğim ama fiyatları çadır kamp için bir iki tık yüksek yerler. keçi eğlenceli falan iyidir.
  • jugador  (23.07.19 11:38:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.