[]

eski sevgili

dostlar daha önceleri de paylaşmıştım, 8 senede 5. kez ayrıldık tam evlenecekken, yalnızca biraz daha kapalı giyinmesini istedim mini etek olmasın. insanların ona bakmasını kıskanıyorum ilettim ama ayrıldı gene. gonlum yine onu istiyor bu kadar ayrılmasına ragmen iletişim kuramıyoruz ne yapmalıyız




 
Yani tam olarak nasıl bir tavsiye bekliyorsun? Sevgilinin bir daha mini etek giymemesini sağlayacak sihirli sözleri söyleyelim mi istiyorsun? Ayrıca birazdan seni linç edecekler burada,hazır ol.


  • i ve been mistreated  (20.07.19 14:38:37) 
Tek mini etek mi? Ne giysek bakıyorlar arkadaş yani bunun sonu yok ki. İyi olmuş ayrilmaniz. Tesettürlü birini bul.


  • elorelia  (20.07.19 14:57:19) 
Üstad bırak mini eteği yaw denize havuza da haşemayla mı sokacaksın? Hem istese kara çarşafla dolaşsın. Bir ters ışık oldu mu bütün hatları gözükür kaçış yok :D

www.youtube.com
  • '  (20.07.19 15:03:21) 
Kiyafetine karisamazsin bu net.
Kiz senden kurtulmus iyi olmus. Bugun etek giyme bakiyorlar diyen yarin dar giyme, disari cikma diye devam eder.
Ozguvensizliginizi bence cozun once
  • bradshaw  (20.07.19 15:42:17) 
kızı boşver, kendine özgüven edin daha güzel olur


  • vladimirdökümov  (20.07.19 16:43:49) 
Boşver meriçleri, evleneceksen giymemesini istemen senin hakkın. Onun da bunu reddedip senden ayrılması hakkı.
Bu işin sonu yok. Mini etekten vazgeçemiyorsa senin için zaten yeterince sevmiyordur. Evlenince daha çok kıskanacaktın. Boşanmak daha zor olacaktı şimdiki durumdan.

  • Trene çelme atan adam  (20.07.19 16:50:38) 
yıl olmuş 2019, hala etek boyu konuşuyoruz..

abi iletişim kuramıyor değilsiniz ki, kız seninle gayet güzel iletişimi kurmuş. kıyafetine karışmışsın, ayrılmış. hem de 5 kere. demek ki karışmanı istemiyor. etek onun eteği, bacak onun bacağı. sana ne?

keşke her kadın eski sevgilin kadar cesur olabilse. en ufak kısıtlandığını hissettiği anda çekip gidebilse. umarım mini etek giydiğinde kendisine “o kadar güzelsin ki herkes sana bakıyor” diye fısıldayan ve bundan gurur duyan bir sevgili bulur.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (20.07.19 17:35:26) 
@tren +1


  • güneyli çocuk  (20.07.19 17:38:39 ~ 21:59:19) 
elorelia +74737373

Burka giyse yine bakarlar. Başkasını bul
  • (s)AINT  (20.07.19 18:51:14) 
Giyim tarzı sana uygun olan bir kız bul. Kimsenin hayatını zindan etmeyi kendine hak görme. Ne kadar özgüvensiz erkek varsa yazmış.


  • ruhen hastayim ben  (20.07.19 19:11:16 ~ 19:12:06) 
Moruk kızı kısıtlaman senin için de onun için de iyi değil. Demek ki birbirinize uygun değilsiniz. @istanbul hiç bir erkek sevgilisine bakılmasından değil hoşnut olmak bunu dile getirmez bile. Sadece konuşmaz. Tabi kavas değilse. Gavat demedim kavas dedim.
Ayrıca ne giyse bakarlar lafına katılıyorum. Erkek halimle şort giyince bana bile bakıyorlar.

  • mekaniker  (20.07.19 19:17:05) 
@mekaniker haha o zaman benim sevgilim kavas. artık ne demekse :)

o böyle dediğinde şahsen bir kadın olarak çok hoşuma gidiyor. illa her erkek böyle demelidir doğrusu budur da demiyorum ama biz böyleyiz. o; yanındaki kadının dönüp bir bakılacak kadar güzel olmasından hoşlanıyor. kim istemez ki sevgilisinin insanlar tarafından beğenilmesini. birileri dönüp bakıyorsa kadın demek ki güzeldir, ve adam der ki “bu herkesin baktığı güzel kadın var ya, o kadın ‘benim’ sevgilim.” bence bu gurur duyulası bir şey. ben de aynı şekilde kadınların ona baktığını hissettiğimde hoşuma gidiyor. hele ki güzel bulduğum bir kadın ona bakıyorsa :)

eminim bizler gibi birçok kavas çift vardır. genellemen yanlış.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (20.07.19 19:50:46) 
"O kadar güzelsin ki herkes sana bakıyor."
Bunu diyen erkek erkek değildir.
Bunu diyen erkek sevmiyordur.
Bunu diyen erkek evet gavattır.
Bir de
Cidden güzel olduğu için mi bakıyor erkekler göte memeye.
O kadar naif olmayın. Baya baya testosteron etkisiyle sikmek niyetiyle bakıyor.
  • Trene çelme atan adam  (21.07.19 01:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.