[]

Basit yaralama,hakaret davasında hukukçulardan yardım

bir önceki duyurumda aynı konudan bahsetmiştim uzlaştırmacı bana ekteki belgeyi atti bu belgeye göre "şüphelilerin müsnet suçlari işledikleri anlaşılmıştır" kısmına göre ben haklı çıkan tarafmıyım ?

bu belge ışığında bu tarz davalarda uzlaşma için ne kadar bir miktar talep edilir? ne kadar talep etmek normal karşılanır ?

not:müşteki/davacı benim

i.hizliresim.com

 
alacağı ceza 1500 tl olacak ve ertelenecek. 1000 tl iste ama vermez onu da muhtemelen alacağı cezayı biliyorsa.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.07.19 13:57:00) 
1000 tl den kapıyı aç en kötü 500 e anlaşırsınız. Para paradır. Üstteki arkadaş haklı zaten adli sicilleri temizse 1500 tl para cezası alır onu da hagb ye çevirir. ( 5 yıl içinde yeni bir suç işlemezse cezası siliniyor)

Ama bu dava (ceza davası) sonrası tazminat davası (hukuk davası) da açılabilir. O sana bağlı
  • infernalcadre  (04.07.19 14:06:17) 
her 2 suçtan ceza alırlarsa 1800+2400 TL= 4200 TL olarak paraya çevrilir. Ancak hakim HAGB yani 5 yıl erteleme kararı verir. Eğer kendinizi avukat ile temsil ederseniz 2.725 TL de vekalet ücreti ödemek zorunda kalacaklar. Bunları hatırlatın. ayrıca bu para cezaları kaç kişi ise o kdar artacak.


  • ground  (04.07.19 16:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.