[]

Enpara kredi kartı

Kullananlar tavsiye eder misiniz?


Uzun zamandır ykb world card kullanan biri olarak; kolayca kart limiti değiştirme, puan biriktirme, taksit vs imkanları cezbetse de bıktım kart ücreti ödemekten.
Bi yandan da enpara kredi kartının durmadan sıkıntı çıkardığını, çalışmadığını vs okuyorum.

Açıkçası benzin aldıktan sonra benzinlikte kasada kalmak istemem. Güvenilirliği şu an pek düşük seviyede. Ne dersiniz? Bu yazılanlar binde bir ihtimal mi? Yoksa sık sık karşılaşıyor musunuz?

 
1 yıldan fazladır kullanıyorum neredeyse her gün, nakit kullanmıyorum alışverişte, hiç söylediğin sorunla karşılaşmadım, güvenilirliği düşük falan değil.


  • veritaslibertas  (02.07.19 14:39:09) 
ben de memnunum.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (02.07.19 14:40:35) 
Ben 6 aydır kullanıyorum başka kredi kartım yok kredi kartı kullanmak gibi bir düşüncem de hiç olmadı ancak internetten alışveriş yapmam gerektiğinde sıkıntı olduğu için almak zorunda kaldım o da aidatı olmadığı için. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Not: Kafanıza göre limiti yükseltmiyorlar ama onu söyleyeyim, defalarca limit arttırımı için başvurdum reddedildi.


  • solo  (02.07.19 14:44:36) 
memnun değilim. güven uyandırmıyor, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor maalesef. limit azaltınca tekrar artırma olayı otomatik değil. o yüzden iptal edeceğim,şu aidat ücretini haftaya alınca.

edit: şöyle söyleyeyim, 6 aydır falan kullanıyorum bu kartı en az 5 kez kart okuma hatası vermiştir, yani karttan çekim yapılamıyor, nedenini bilmiyorum. ben de mecbur başka kartla ödeme yapmak zorunda kaldım. genelde çalışıyor ama o ufak ihtimal insanı düşündürüyor yani.

edit2: yapıkredi'de müşteri limitim dahilinde istediğim kadar artırım azaltım yapma seçeneği var. 10.000 lira limitini bugün 500 tl olarak belirleyebiliyor yarın tekrar 10.000 yapabiliyorum ancak enpara'da limiti düşürdükten sonra tekrar başvuru yapmak gerekiyor ve red gelirse 6 ay sonra yeniden limit artırım talebi hakkı veriyor. 5000 lira limitle başlamıştım kartı kullanmaya, sonra limiti 1.500 liraya düşürdüm, bir yerde lazım oldu 2000 lira yapayım dedim, red geldi.

ykb'sında limitim 6.000 lira idi en son, tek tıkla 10.000 liraya artırma talebim onaylandı.
  • burya  (02.07.19 14:55:44 ~ 15:03:08) 
gayet stabil ve muhtesem calisiyor. borcunu duzenli odeyen ve puani yuksek olanlara daimi kullanici oldugu surece limit arttirimi yapiyorlar araliklarla.

adam gidiyor kredisini gec oduyor, borclari var icrasi var, bagkuru yok sgk si pasif, sizlaniyor limit yukselmiyor diye, niye yukselsin, kulak asmayin limit yonunden elestiren cikarsa
  • müptezel dostoyevski  (02.07.19 14:56:31 ~ 14:57:23) 
ben ve eşim yıllardır kullanıyoruz, sorun yaşamadık hiç


  • mirty  (02.07.19 15:09:20) 
Ben çok memnunum daha bir sorun yaşamadım. Aidat olmadığı gibi kullanıma bağlı iade durumu bile var.


  • eksi sozlugun tatli insani  (02.07.19 15:30:01) 
ilk çıktığından beri kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.


  • inheritance  (02.07.19 15:33:38) 
Ben kartla ilgili hiç sorun yaşamadım. Ama en sevmediğim özelliği yaptığım alışverişlerin mobil uygulamada anlık görünmemesi. İş bankasında bekleyen işlemlerde de olsa görürdüm anında, Enpara da 2-3 gün sonra düştüğü bile oluyor. Limit takibi için kötü oluyor.


  • Abdurrahman  (02.07.19 16:11:31) 
valla 1.5 yıldır kullanıyorum. hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. bazen temassızda limit olduğunu unutuyorum o kadar. o da bu karta özel değil sonuçta.


  • kay adams  (02.07.19 16:16:20) 
benzinlikle kalmak ney yav 2019 yılında. kart fiziksel olarak zarar görmüşse bozulabilir de altyapı olarak ödeme alamadığını ilk defa duydum ve şahit olmadım daha önce.pos sistemleri kolay bozulan şeyler değil. saniyede binlerce çekim geçiyor oranın 10 saniye durması bile büyük bir facia.

zamanında gece yarısından sonra 4 gibi garantinin pos akışı durmuştu bir dk falan. milyon dolarlarca zarar hesaplanmıştı bankada.

Demem o ki yaşadığınız sorun kişisel ve kartla alakalı olabilir. ama altyapı kaynaklı ödeme alamama problemi olacağını düşünmüyorum.
  • ayin yazari  (02.07.19 16:27:25) 
Ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç kartımın çekmediği olmadi. Sonradan vade farksız taksitlendirme avantajı için bile tercih edilebilir.


  • denef  (02.07.19 19:10:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.