[]

basket oynayıp ağrı çekme

kardeşler,

2 gün önce basketbol oynadım yıllar sonra, zannedersem bir buçuk saat oynamışımdır, saha küçük tek pota ama 17-18 yaşlarında çocuklarla oynadım, benim yaşım 32. Öncesinde 15-20 dk. dış şut atarak ısınmıştım aslında, 2 gün önce duş aldım yattım, dün çok bişey yoktu biraz et kesmesi o kadar. Böyle böyle açılcaz dedim. Dün de çıktım yine 20 dk. atış ısınma filan yaptım, yine maç teklif ettiler ama oynamadım, eve döndüm dayanılmaz bir bel ağrısı öyle böyle değil, geçer inşallah diye diye saatler geçti uyutmadı, sabaha karşı bi kas gevşetici hap aldım, ama hala değişen bişi yok, yürüyemiyorum resmen, başına gelen var mı, doktora gidicem de çalışıyorum şuan, doktor dışında yapılası ne var?

Sağolun.

 
bacakta ağrı var mı? günlük yaşamda merdiven inip çıkmak ve yüzme dışında bel kaslarını güçlendirmeye yönelik hiç hareket yapmıyoruz, eğer bacakta ağrı varsa bel fıtığından şüphelenirim.

insanların yüzde 60 70 inde bel fıtığı varmış fakat ağrı çekmedikleri için farkında bile olmuyolarmış.

eğer sende de varsa ve zorlayıp yerinden oynattıysan fıtık dönmüş ve sinire bası yapıyor olabilir. bel fıtığının ağrısı benim yaşadığım bacaklara vuruyor bele değil ama tabi hangi sinire bastığı da önemli, onu da mr ile öğrenebilirsin ancak.
  • Fodera  (27.06.19 09:25:32 ~ 09:27:36) 
Fodera +1
şöyle uzanın ağrı geçebilir. ama kesin çözüm değil. ben sinirleriniz zedelenmiş de olabilir.
www.google.com
  • kitik  (27.06.19 09:35:50 ~ 09:36:44) 
bacak normal hocam, ağrı yok orada, bir nokta var vuran, yakıyor namussuz.


  • firemanjonny  (27.06.19 10:13:45) 
Geçmiş olsun. benim ağrılarım 1 hafta kadar sürmüştü ama bu denli bel ağrısı değil de diz kapaklarım iptaldi. yaş 30 6 yıldır basket oynamıyordum.

kas gevşeticiler işe yaramıştı bende
  • enesra  (27.06.19 10:21:25 ~ 10:23:03) 
33 yaşındayım 2 gün önce bende oynadım. bel ağrısı bende de oldu. uzun süredir oynamadığın için kaslar alışkın değil ve ani gerilmeden dolayı ağrı yapıyor. şut antremanından çok açma germe yarım saat koşu yapmak lazım.


  • mikahakkinen  (27.06.19 10:27:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.