[]

TeamViewer alternatifi program

Selamlar,

Google a yazınca çıkıyor biliyorum her programı iki kişi karşılıklı olarak test etmek zorlayıcı. Teamviwer çok iyi ama uzun süre bağlı kalınca ticari kullanım diyip atıyor, 15dk bloke koyuyor. Teamviwer sitesinde "ticari olarak kullanmıyom hacı" formu var, doldurduk, işe yaramadı.

Alpemix denedik, görüntü kalitesi leş gibi. Teamviwer gibi sadece kullanıcı adı ve id bilinerek karşı tarafa bağlanmayı sağlayan, karşı tarafın sesini de aktaran, kopma problemi olmayan 3 gün sonra ticari kullanım diyip kısıtlama getirmeyen bir alternatif arayışı içindeyiz.

En önemlisi her bağlantıda şifre resetlenmemeli veya sabit şifre atanabilmeli.

 
Ammy


  • brkylmz  (25.06.19 11:00:52) 
10dk önce ammy indirmiştim ama firefox ve chrome ile indirilememesi bile kıllandırdı beni, virustotal deki antivirüslerin %90'ı trojan olarak görüyor :) remote admin olduğu için normal aslında ama..


  • kimlanbu  (25.06.19 11:03:33) 
any desk kullanıyorum ben, iyi iş görüyor. mobilden falan da bağlanabiliyorum sıkıntısız.


  • shadowfollower  (25.06.19 11:17:42) 
  • jugador  (25.06.19 11:19:38) 
alpemix de bir alternatiftir. gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


  • kzeaks  (25.06.19 11:24:05) 
skypetan desktop paylaşmak da çözüm


  • argent dawn  (25.06.19 12:06:38) 
Chrome Remote Desktop, yeni guncellemeler ile beraber artik teamviewer'i neredeyse hic kullanmiyorum.


  • crucio  (25.06.19 12:38:29 ~ 12:39:14) 
alpemix görüntü kalitesi çok kötü, chrome remote desktop da olmaz çünkü bağlantı şifresi oluşturduktan sonra 5dk geçerli oluyor.

Bizdeki durumda misal arkadaş gece 5 te whatsaptan şifreyi yazıyor ben saat 9 da bağlanıyorum. Bazen internet gidiyor vs bağlantı kopuyor, tekrar arkadaşa ulaşmadan bağlanabilmem lazım.

skype'ı denemedim ama karşı tarafın onay vermesine veya işlem yapmasına gerek kalmadan benim bağlanabilmem lazım.
  • kimlanbu  (25.06.19 13:12:33) 
anydesk kullanıyorum


  • alaimisema  (25.06.19 13:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.